Purificare aer

Cauți o solutie pentru alergii?

Soluția pentru alergii

Deseori asociem alergiile cu primăvara, dar acest lucru este greșit. De fapt, alergiile sezoniere pot afecta oamenii pe tot parcursul anului din cauza polenului de la florile de primăvară până la polenul din ierburi și copaci. Vara poate aduce igrasie și mucegai, din cauza căldurii combinate cu umiditatea.  Luați în calcul acarienii de praf care trăiesc în covoarele și pardoselile dvs. De asemenea, nu uitați de părul de la animalele de companie.

Alergiile

Cauți o solutie pentru alergii? – Deseori asociem alergiile cu primăvara, dar acest lucru este greșit. De fapt, alergiile sezoniere pot afecta oamenii pe tot parcursul anului din cauza polenului de la florile de primăvară până la polenul din ierburi și copaci.

Vara poate aduce igrasie și mucegai, din cauza căldurii combinate cu umiditatea.  Luați în calcul acarienii de praf care trăiesc în covoarele și pardoselile dvs. De asemenea, nu uitați de părul de la animalele de companie.

Recomandare

La Lifeart, recomandăm să verificați umiditatea interioară pentru a vă asigura că condițiile nu favorizează alergenii. Dacă aveți umiditate scăzută (sub 35%) folosiți un umidificator. În cazul umidității prea mari (peste 60%) se recomandă un dezumidificator. Mulți cred că dacă închid ușile și ferestrele for reuși să scape de alergenii și sporii invizibili. Dar aceștia sunt în aer peste tot în jurul nostru.

Soluția
Adevărul este că singura metodă pentru a scăpa de ei este să sterilizăm aerul. Se estimeazî că stăm în interior până la aproximativ 90% din timp! Venta a creeat purificatoare de aer pentru spațiile interioare. Aparatele acestea se adresează celor care suferă de alergii și s-a și demonstrat că alergenii sunt redusi substanțial.
Iată cum funcționează:

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Purificatoarele de aer VENTA
Prin folosirea unui purificator de aer Venta, poți steriliza aerul din casa ta. Adaugă la asta faptul că îți poți favoriza somnul, poți ușura respirația și, cel mai important, îți poți permite să trăiești confortabil. Venta este dovedit ca fiind  foarte eficient în reducerea volumului de microrganisme și substanțe dăunătoare.
De asemenea, are o mulțime de certificate de la laboratoare din toată lumea. Purificatoarele Venta sunt eficiente împotriva bacteriilor, virusurilor, igrasiei și mucegaiului. Alergenii din acarienii de praf și din părul de animale, polenul și mirosurile provocate de tutun nu îi rezistă.

Lasă un răspuns