Contul Meu

Accesați pagina de înregistrare și completați formularul cu informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, adresa de email și o parolă securizată. Apoi, faceți clic pe butonul “Înregistrare” pentru a finaliza procesul de înregistrare

Pentru înregistrare, avem nevoie de numele dvs. complet, adresa de email validă și o parolă securizată. Aceste informații ne ajută să vă identificăm și să vă furnizăm servicii personalizate.

Pentru a actualiza informațiile de contact sau adresa de livrare, accesați secțiunea “Profilul meu” sau “Setări cont” din contul dvs. După ce efectuați modificările necesare, asigurați-vă că salvați noile informații

Da, puteți schimba parola contului dvs. accedând la secțiunea “Setări cont” sau “Schimbă parola” din contul dvs. Dacă ați uitat parola, puteți utiliza opțiunea “Recuperare parolă” și veți primi instrucțiuni de resetare a parolei pe adresa de email înregistrată.

Da, deținătorii de conturi beneficiază de avantaje și beneficii speciale, cum ar fi acces rapid la istoricul comenzilor, posibilitatea de a salva produsele în lista de dorințe, notificări despre reduceri și promoții exclusive și o experiență de cumpărături mai personalizată.

Pentru a șterge sau închide contul dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de asistență sau prin informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră vă va asista în procesul de închidere a contului.

Comenzi și livrare

Pentru a plasa o comandă, adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături și urmați pașii de finalizare a comenzii, furnizând informațiile necesare, cum ar fi adresa de livrare și metoda de plată.

Oferim diverse opțiuni de livrare, inclusiv livrare standard, livrare expres, livrare la locker FANbox sau ridicare de la sediul nostru din Calea Bucuresti 2A, Bacu, Giurgiu. Costurile exacte pentru livrare vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii, în funcție de destinație și opțiunea selectată.

Da, puteți urmări statusul comenzii dvs. și livrarea acesteia. Veți primi informații de urmărire și actualizări prin email sau puteți accesa contul dvs. pentru a vizualiza statusul comenzii și informații despre livrare.

În cazul în care nu sunteți acasă în momentul livrării, curierul va lăsa un aviz și veți primi instrucțiuni pentru a programa o nouă livrare sau pentru a ridica comanda de la o locație specifică, cum ar fi un oficiu poștal sau un centru de livrare.

În funcție de stadiul procesării comenzii, este posibil să puteți modifica sau anula o comandă deja plasată. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a solicita modificările dorite sau anularea comenzii. Echipa noastră vă va oferi asistență în acest sens.

După plasarea comenzii, nu este posibil să adăugați noi produse la aceeași comandă. Va trebui să plasați o nouă comandă pentru produsele suplimentare pe care doriți să le achiziționați sau sa ne contactati pentru a modifica cantitatile din comanda dvs.

Returul produselor

Pentru a returna un produs și a solicita un ramburs, vă rugăm să urmați următorii pași:
 1. Contactați serviciul nostru de relații cu clienții și informați-ne despre intenția de returnare a produsului.
 2. Vom oferi instrucțiuni specifice privind procesul de returnare, inclusiv detaliile privind adresa de retur și modalitățile de expediere.
 3. Returnați produsul în ambalajul original, însoțit de toate accesoriile și documentele inițiale.
 4. Odată ce primim produsul returnat și îl verificăm, veți primi un ramburs în conformitate cu politica noastră de returnare.

Da, avem o perioadă limită în care puteți solicita un retur, de 14 zile pentru persoane fizice. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru a afla detaliile exacte referitoare la perioada de returnare și termenii și condițiile aferente.

Pentru ca un produs să fie eligibil pentru retur, trebuie să îndeplinească anumite condiții, cum ar fi:

 • Produsul să fie în stare nouă, neutilizat și să nu prezinte semne de uzură sau deteriorări.
 • Produsul să fie returnat în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele inițiale.
 • Produsul să fie returnat în conformitate cu termenii și condițiile noastre de returnare.

Costurile sau taxele asociate cu returnarea produselor pot varia în funcție de politica noastră specifică și de circumstanțele returnării. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare sau să contactați serviciul nostru de relații cu clienții pentru a obține informații detaliate cu privire la costuri sau taxe.

Pentru a solicita un schimb de produs în locul unui retur, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții. Echipa noastră vă va ghida prin procesul de schimb și vă va oferi informațiile necesare privind disponibilitatea produsului dorit și eventualele costuri suplimentare asociate.

Pentru a primi eticheta de retur și instrucțiunile pentru returnarea produsului, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții. Vom furniza instrucțiuni clare privind returnarea produsului și, dacă este cazul, vă vom trimite o etichetă de retur pe care o puteți utiliza pentru expedierea produsului înapoi către noi.

Ca si persoana juridica nu veti putea beneficia de perioada de retur. Legislatia in vigoare ofera posibilitatea comerciantului de a-si stabili propria politica cu privire la retururile pentru persoaneje juridice. Doar persoanele fizice beneficieaza de 14 zile retur.

Plăți și finanțare

 • Acceptăm următoarele metode de plată în magazinul nostru online: carduri de credit/debit (ex. Visa, Mastercard), transfer bancar prin ordin de plata, plata cu cardul in rate pana la  6 luni, la bancile: Banca Transilvania, Alpha Bank, FirstBank si GarantiBank, plata cash la sediul Liferart, plata prin solutiile de creditare OnToPay sau TBI Bank
 • Vă rugăm să verificați pagina noastră de plată pentru a vedea lista completă a metodelor de plată disponibile.

Da, în funcție de politica noastră și de partenerii noștri de finanțare, putem oferi opțiuni de plată în rate sau amânare a plății. Vă rugăm să consultați detaliile și termenii specifici asociați acestor opțiuni de finanțare disponibile în magazinul nostru online.

Termenii și condițiile pentru opțiunile de finanțare pot varia în funcție de partenerii noștri de finanțare și de politica noastră internă. Vă recomandăm să verificați detaliile și să citiți termenii și condițiile asociate fiecărei opțiuni de finanțare înainte de a face o achiziție.

Da, puteți utiliza un voucher sau un cod de reducere la momentul plății. La finalizarea procesului de comandă, veți avea opțiunea de a introduce codul voucherului sau codul de reducere în câmpul desemnat pentru a aplica reducerea corespunzătoare.

Odată ce comanda dvs. a fost plasată și confirmată, veți primi o confirmare a comenzii prin e-mail, care va include și o copie a facturii. Dacă aveți nevoie de o copie suplimentară a facturii, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

În general, nu percepem taxe suplimentare pentru utilizarea metodelor de plată acceptate în magazinul nostru online. Cu toate acestea, anumite servicii de plată sau instituții bancare pot aplica taxe sau comisioane proprii. Vă rugăm să verificați cu furnizorul dvs. de servicii de plată sau cu banca pentru a obține informații despre eventuale taxe suplimentare asociate metodei de plată pe care intenționați să o utilizați.

Dacă ți s-au retras de două ori bani din cont, ne poți contacta prin intermediul chatului pentru a te ajuta.

Va fi necesar să ne trimiți dovada, reprezentând extrasul de cont, de unde să reiasă că suma s-a reținut de 2 ori.

După trimiterea documentului, dacă suma se confirmă că a fost încasată în contul nostru de 2 ori, ne vom ocupa de restituire.

Opțiunea de plată online prin card este simplă, rapidă și eficientă. Cu toate acestea, pot exista situații în care plata eșuează. Iată care pot fi cauzele:

 • fonduri insuficiente;
 • datele cardului au fost introduse greșit;
 • plata online este inactivă pentru cardul tău;
 • plata nu a fost validată de către aplicația de banking sau prin codul primit prin SMS.

Dacă plata cu cardul online eșuează, ține cont de următoarele:

 • produsele vor rămâne rezervate timp de 24 de ore de la plasarea comenzii. Neplata acestora în termenul de 24 de ore duce la anularea comenzii;
 • în cazul în care incerci din nou plata si nu se remediaza situatia, va trebui să faci plata cu un alt card.

Solicita-ne pe mail-ul nostru office@lifeart.ro sau la numarul de telefon 021 9991

Dacă ai ales numărul greșit de rate, ne poți contacta prin intermediul chatului pentru a te ajuta.

Trebuie să ai în vedere că este necesar să ne furnizezi următoarele informații:

 • Data
 • Suma
 • Nume card și bancă
 • Număr intițial rate
 • Număr rate solicitat
 • Motiv modificare rate

Garanții și service

Perioada de garanție pentru produsele achiziționate poate varia în funcție de fiecare produs în parte și de specificațiile furnizate de producător. Vă rugăm să verificați pagina de produs sau documentația asociată pentru a afla perioada exactă de garanție pentru produsul dvs.

 

Pentru asistență tehnică sau suport pentru produsele achiziționate, vă rugăm să contactați departamentul nostru de service prin intermediul numărului de telefon sau adresei de e-mail indicate pe site-ul nostru. Echipa noastră vă va oferi ajutor și îndrumări în rezolvarea oricăror probleme sau întrebări legate de produsele dvs.

Dacă întâmpinați o problemă cu un produs în perioada de garanție, vă rugăm să contactați departamentul nostru de service pentru a solicita un service. Vom verifica informațiile privind garanția produsului și vă vom oferi instrucțiuni privind procedura de returnare a produsului sau de reparare în cadrul garanției.

În cazul în care produsul necesită reparații în afara perioadei de garanție, vă rugăm să contactați departamentul nostru de service pentru a obține informații despre serviciile de reparare disponibile și costurile asociate. Vom încerca să vă oferim suport și asistență în rezolvarea problemei dvs.

Costurile sau taxele asociate cu serviciile de service pot varia în funcție de natura problemei și de produsul în cauză. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de service pentru a obține informații detaliate despre costurile și taxele asociate serviciilor de service în cazul în care aveți nevoie de asistență în afara perioadei de garanție.

Pentru informații despre disponibilitatea pieselor de schimb pentru produsul dvs., vă recomandăm să contactați departamentul nostru de service. Echipa noastră vă poate furniza informații despre disponibilitatea și modalitățile de obținere a pieselor de schimb pentru a remedia orice problemă sau defect al produsului dvs.

Despre închirieri

În magazinul nostru online, puteți găsi o varietate de echipamente disponibile pentru închiriere, precum echipamente de tratare a aerului, sisteme fotovoltaice, stații electrice pentru încărcarea mașinii, pompe de căldură și racitoare adiabatice.

Pentru a închiria un echipament din magazinul nostru online, puteți vizita pagina produsului dorit și selectați opțiunea de închiriere. Urmați pașii indicați pentru a finaliza procesul de închiriere, inclusiv completarea detaliilor necesare și acceptarea termenilor și condițiilor.

Perioada minimă și maximă de închiriere poate varia în funcție de fiecare echipament în parte. Vă rugăm să verificați pagina produsului sau contactați echipa noastră de asistență pentru a obține informații specifice privind perioada de închiriere pentru echipamentul dorit.

În unele cazuri, putem solicita un depozit de garanție sau o asigurare pentru închirierea echipamentelor. Aceste informații vor fi specificate în detaliile produsului și în termenii și condițiile de închiriere. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile furnizate și să contactați echipa noastră pentru clarificări suplimentare.

În cazul în care echipamentul închiriat suferă daune sau nu funcționează corespunzător, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a raporta problema. Vom oferi asistență și vom lua măsurile necesare pentru a remedia situația, inclusiv înlocuirea sau repararea echipamentului închiriat.

La finalul perioadei de închiriere, vă rugăm să ne contactați pentru a programa returnarea echipamentului închiriat. Vom furniza instrucțiuni privind returnarea și procesul de verificare a echipamentului. Asigurați-vă că respectați termenii și condițiile de închiriere și că returnați echipamentul în aceeași stare în care l-ați primit.

Despre sistemele fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice sunt sisteme care converteșc energia solară în energie electrică utilizând celule fotovoltaice. Aceste celule absorb lumina solară și generează curent electric prin efectul fotovoltaic. Acest curent electric poate fi apoi utilizat pentru alimentarea aparatelor și încărcarea bateriilor.

Sistemele fotovoltaice oferă mai multe avantaje, printre care:

 • Reducerea facturilor de energie electrică prin producerea proprie de energie.
 • Reducerea impactului asupra mediului, deoarece energia solară este o sursă regenerabilă și curată.
 • Independența energetică, mai ales în zonele izolate sau în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică.
 • Potențialul de economisire a costurilor pe termen lung, deoarece sistemele fotovoltaice au o durată de viață lungă.

Pentru a alege și dimensiona un sistem fotovoltaic potrivit, este recomandat să consultați un specialist în energie solară. Aceștia vor evalua consumul dvs. de energie, localizarea geografică, orientarea și înclinația acoperișului și alți factori pentru a vă oferi o soluție personalizată și eficientă.

Un sistem fotovoltaic tipic este compus din următoarele componente principale:

 • Panouri solare (celule fotovoltaice) pentru a genera electricitate.
 • Invertor solar pentru a transforma curentul continuu generat de panouri în curent alternativ utilizabil.
 • Sistem de montaj pentru a fixa panourile solare pe acoperiș sau pe teren.
 • Sistem de stocare a energiei (opțional), cum ar fi baterii solare, pentru a păstra energia generată pentru utilizare ulterioară.

Oferim garanții pentru sistemele fotovoltaice achiziționate, care pot varia în funcție de producător și de componente. Detaliile garanției vor fi specificate pentru fiecare produs în parte. Este recomandat să citiți cu atenție termenii și condițiile garanției și să contactați echipa noastră de asistență pentru informații suplimentare.

Da, oferim servicii de instalare și mentenanță pentru sistemele fotovoltaice. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta în procesul de instalare și vă poate oferi suport tehnic și mentenanță periodică pentru a vă asigura că sistemul funcționează optim.