TERMENI SI CONDITII

I. Condiții de utilizare

Acest site web (denumit în continuare SITE) este administrat de firma Life Art Distribuție (denumită în continuare SOCIETATEA), cu sediul social în strada Partiturii nr. 8, bl. 62, sc. C, et. 6, ap.106, Sector 6, București, având codul de înregistrare fiscală RO15202911, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2012/2003, telefon/fax: 021/314.21.44.

Life Art Distribuție depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor de pe site-ul www.lifeart.ro. Unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

II. Procesarea și livrarea comenzilor

a) Comenzile online

Procesarea comenzilor online se va face în ordinea înregistrarii lor în sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 – 48 ore lucrătoare. Dupa procesarea comenzii veți fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfârsitul săptămânii vor fi procesate începând de luni în ordinea primirii lor.

Livrarea produselor comandate pe site-ul lifeart.ro se face în functie de stocul produselor în momentul plăsarii comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

Anularea comenzilor realizate online se face prin e-mail trimis pe adresa suport@lifeart.ro sau telefonic la numărul: 021. 314.21.44 în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

b) Comenzile telefonice

Comenzile pot fi plasate telefonic în intervalul luni-vineri, între orele 8.00 -16.00, la numarul 021. 314.21.44. Acestea vor fi procesate în ordinea primirii lor. Livrarea produselor comandate telefonic se face în functie de stocul produselor în momentul plăsarii comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

III. Modalitatea de plată

În prezent, modalitățile de plată puse la dispoziție de către SOCIETATE sunt: plata cash la livrare, plata prin ordin de plată, plata online cu cardul si plata in rate prin Bonus Card, Card Avantaj si BT Star.

Plata in numerar: Plata cu numerar se poate face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din showroom-ul Life Art Distribuție din Bâcu, com. Joița, jud. Giurgiu – strada Calea București 2A. În cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Ordin de plataPlata prin Ordin de plata se face în  baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.

Plata online cu cardul: Presupune plasarea unei comenzi pe website-ul www.lifeart.ro, sa alegeti la modalitatea de plata – plata cu cardul – apoi sunteti redirectionat catre pagina securizata de plata NETOPIA mobilPay. In aceasta pagina va puteti introduce datele de card, care sunt trimise direct catre Garanti Bank – banca procesatoare. Veti primi un raspuns, iar daca plata a fost acceptata, veti fi redirectionat inapoi catre website.

Plata in rate: Aveti posibilitatea sa achizitionati produsele dorite de pe site-ul www.lifeart.ro in rate egale fara dobanda. Trebuie doar sa dispuneti de unul dintre cardurile de credit oferite de Garanti Bank, Credit Europe si Banca Transilvania: Bonus Card, Card Avantaj si BT Star. Plasati o comanda pe website, alegeti ca modalitate de plata- plata in rate- si veti fi directionat spre pagina securizata de plata Mobilpay. In aceasta pagina introduceti datele cardului de credit de care dispuneti si ulterior va aparea selectia numarului de rate in care doriti sa platiti produsul.

Plata in rate nu se aplica pentru produsele care fac obiectul unor promotii sau oferte speciale.

IV. Politica de confidențialitate

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la utilizatori /clienți a datelor personale necesare procesării și livrării comenzilor si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele sunt stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru livrarea comenzilor, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declară ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing etc.)
 • participarea la concursuri, promoții;

 

Rectificarea și actualizarea datelor

SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL va depune eforturi pentru actualizarea permanentă a datelor și rectificarea celor greșite. La cererea scrisă, datată și semnată a persoanei (EXPEDITOR sau Beneficiar, după caz), SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL vor realiza, în mod gratuit, după caz:

 1. după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legilor în vigoare, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 2. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legilor în vigoare;
 3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. 1. sau 2., dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat. Cererea scrisă, datată și semnată, va fi trimisă către SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL la adresa înscrisă mai jos în acest formular.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus persoana vizată va înainta către SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată. În cerere solicitantul poate arată dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de postă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.

SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL va comunica persoanei vizate măsurile luate precum și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a solicitantului exprimate potrivit alineatului anterior.

În plus fată de cele de mai sus, pentru clienții Serviciilor de încasare și transfer a sumelor către bancă, nu se vor face nici un fel de prelucrări ale datelor acestora referitoare la CONTUL IBAN, SUMA transferată sau BANCA către care se face transferul, și nu se vor face nici un fel de corelații între aceste date, exceptând cele interne ale SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL pentru scopuri de verificare și analiză a tranzacțiilor efectuate și pentru raportarea tranzacțiilor către banca destinatarului sumei precum și pe cele realizate la cererea justificată legal a autorităților statului.

SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL va respecta întocmai prevederile acestei Declaratii de confidențialitate – Politică de confidențialitate. În situația în care considerați necesare clarificări suplimentare vă rugam nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon menționat mai jos.

SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL iși rezervă dreptul de a modifica prezenta Declarație de cofidențialitate – Politică de confidențialitate fără o înstiințare prealabilă, în conformitate cu legislația în vigoare. Vă rugăm solicitati să revedeți Declaratia de confidențialitate – Politica de confidențialitate din timp în timp pentru a fi la curent cu cea mai recentă verșiune a acesteia.

Informații clienți:

021.314.2144; 0747.165.406; 0747.165.414

www.lifeart.rooffice@lifeart.ro

Calea București 2A, Bâcu com. Joița, jud. Giurgiu

SC LIFE ART DISTRIBUȚIE SRL

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC LIFE ART DISTRIBUTIE SRL (denumită în continuare și ”firma” sau “noi”, “noastra”) depune toate diligentele in vederea protejarii confidentialitatii tuturor datelor cu caracter personal pe care le colecteaza, prelucreaza și stocheaza.

SC LIFE ART DISTRIBUTIE SRL este inregistrat ca operator prelucrare date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 36072.

Scopul si natura prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de catre Life Art Distributie sunt prelucrate exclusiv in scopul vanzarii de produse si/sau prestarii de servicii solicitate de dvs., pentru a va confirma serviciile/produsele pe care le-ați comandat și a va furniza informații suplimentare cu privire la acestea, pentru operațiuni de ofertare, contractare, facturare, pentru conformare cu legile in vigoare.

Schimbarea scopului prelucrarii datelor, fie partial, fie integral, se va efectua numai cu consimtamantul dvs.

Tipul de date cu caracter personal colectate si prelucrate:

Date solicitate in cazul vanzarii de produse: nume si prenume, telefon de contact, adresa de facturare, adresa de livrare, numele si prenumele pesoanei care primeste coletul, telefonul persoanei care primeste coletul, adresa de e-mail.

Date solicitate la prestarea de servicii de inchiriere: nume si prenume, cod numeric personal, serie si numar de bulletin, telefon de contact, adresa de e-mail pentru comunicari privind operatiunile legate de serviciile contractate, operatiuni de facturare (transmitere notificari, instiintari), adresa de instalare a aparaturii, adresa de livrare a aparaturii, numele si prenumele pesoanei care primeste aparatura, CNP si/sau serie si numar buletin ale persoanei care primeste aparatura, telefonul persoanei care primeste aparatura.

Modalitatile de colectare a datelor cu caracter personal ale clientilor, fie in format fizic sau digital sunt prin intermediul:

 • Formularelor online (de comanda, cerere de oferta, contact) de pe site-urile detinute de Life Art Distributie Srl, respectiv: lifeart.ro, umidificator-venta.ro, dezumidificatoare-aerial.ro
 • Apelurilor telefonice primite de la dvs.
 • Mesajelor pe email transmise catre noi
 • Bazelor de date achizitionate legal de catre firma
 • Colectarii directe de catre agentii de vanzari

 

Stocarea datelor

Datele se prelucreaza pe tot parcursul relației contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, la dispozitiile privind arhivarea.

Transmiterea datelor

Datele cu caracter personal sunt destinate utilizării de către Life Art Distributie numai în vederea îndeplinirii scopului amintit mai sus și urmărind protejarea cu prioritate a drepturilor dvs. și pot fi dezvăluite, organismului de supraveghere conform legislației aplicabile, autorităților și instituțiilor publice în baza obligațiilor de drept public, partenerilor contractuali ai Life Art Distributie (firme de curierat, împuterniciți către care am externalizat anumite servicii etc.) și în orice alte situații justificate cu înștiințarea în prealabil a persoanei vizate.
Nu transmitem aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale.

Partenerii contractuali catre care firma transmite date cu caracter personal:

Fan Courier/Urgent Curier/X Curier – datele transmise: nume si prenume persoana de contact, telefonul persoanei de contact, adresa de livrare; in scopul expedierii comenzilor.

Protejarea datelor

LIFE ART DISTRIBUTIE SRL a luat măsuri tehnice și organizaționale adecvate privind securitatea datelor, împotriva prelucrării sau alterării neautorizate, împotriva pierderii sau a distrugerii, precum și împotriva dezvăluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. LIFE ART DISTRIBUTIE SRL asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea în ceea ce privește datele cu caracter personal.
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL utilizează metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare si doar datele personale necesare scopurilor specificate.
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL depune toate eforturile rezonabile și justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le deține si analizeaza noi solutii pentru imbunatatirea sistemelor de securitate.

Drepturile persoanei vizate

Drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 de care beneficiati sunt: dreptul de informare și acces, dreptul de rectificare sau ștergere a datelor sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, beneficiati de dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere. Exercitarea dreptului de ștergere conduce la incheierea contractului, LIFE ART DISTRIBUTIE având obligația legală de a păstra datele în baza cărora a fost facut contractul.
Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul datelor de contact de mai jos.
Putem solicita furnizarea de informații suplimentare necesare pentru a vă confirma identitatea. Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vădit nefondate.

Contact Protectia datelor

Pentru orice informații legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, precum și pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, ne puteti contacta utilizând următoarele date de contact:

Adresa: Calea București 2A, Bâcu com Joița, jud. Giurgiu
Email: administrativ@lifeart.ro
Telefon/fax: 021.314.21.44
Persoana responsabila: Cordis Aurelia

POLITICA DE RETURNARE

Conform legislației în vigoare, produsele pot fi returnate în următoarele condiții:

 • să nu se depășească  14 zile de la data livrarii aparatelor
 • să fie în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat, neutilizat și însoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Returnarea se face pe baza unei cereri de returnare scrisă, datată și semnată de către cumpărător și trimisă pe email la office@lifeart.ro sau prin curier la sediul social al firmei din București, în Bd. Timișoara 103-111, stand D4-D5, sect. 6, în incinta București Construct.

Returnarea produselor trebuie să se facă împreună cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Toate costurile de retur și livrare a produsului corect vor fi suportate de Life Art Distribuție în situația în care produsul achiziționat nu a corespuns cu specificațiile tehnice prezentate pe umidificatoare-venta.ro. În orice alta situație, clientul va suporta cheltuielile de retur. Life Art Distribuție SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului/comenzii. Nu se accepta pentru returnare, produsele care au fost desigilate, uzate, prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

Acest articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația în vigoare privind încheierea contractelor la distanță.

POLITICA DE RECLAMATII

Reclamațiile privind produsele și serviciile furnizate de catre Life Art Distribuție pot fi înaintate de către clienții noștri în oricare din următoarele moduri:

 • telefonic, la numărul de telefon: 021.314.21.44
 • prin email, la adresa: office@lifeart.ro
 • prin poștă, la adresa: Calea București 2A, Bâcu com. Joița, jud. Giurgiu, cod poștal 087151

Reclamațiile trebuie să conțină numele, datele de identificare și contact ale clientului, inclusiv numărul de telefon, precum și descrierea aspectelor reclamate.