Cum scapi de umiditate în sezonul rece.

Cu toții ne-am lovit la un moment dat de probleme pe care excesul de umiditate le aduce în casele noastre, sau în cazul constructorilor, în șantierele pe care le exploatează. Așa cum am mai precizat în alte articole publicate până acum, timpul de uscare a materialului construit depinde de 3 factori: temperatură, ventilație și dezumidificare.
Unii constructori, probabil din lipsă de cunoștință în domeniul uscării rapide, ca să scape de umiditate în sezonul rece, dau drumul la tunuri de căldură pe motorină sau aeroterme electrice să se facă foarte cald, sperând astfel că pereții se vor usca. Rezultatul? Camera se umple de vapori de apă (de umiditate) și ca să ventileze deschid geamurile și ușile. Această metodă pe cât este de ineficientă și ilogică pe atât este de scumpă. Cu alte cuvinte, se aruncă cu banii pe geam. În plus, uneori apar crăpături în pereți pentru că se forțează uscarea.  Au fost multe situații în care, după ce noii proprietari s-au mutat în apartamente, s-au trezit cu efectele acestei neștiințe a constructorilor, implicit cu neplăceri cauzate de excesul de umiditate. Nu vrem ca tu să experimentezi pe pielea ta, pe sănătatea copiilor tăi efectele vieții într-o locuință cu probleme de umiditate.
De aceea, ca să poți scapa de umiditate în sezonul rece (și de multe probleme) și înainta cu lucrările, sau poate pentru a remedia zonele afectate de infiltrații îți propun soluția corectă de uscare rapidă: folosirea unui pachet de dezumidificare: un ventilator de perete sau de șapă și un dezumidificator de aer. Acestea folosite împreună vor scurta perioada de refacere a zoneleor afectate și implicit perioada de disconfort. Iar dacă ești constructor poți continua liniștit cu șantierul pentru că știi că ai ales că e mai bine să fi sigur decât să-ți pară rău.
Deși dezumidificatoarele funcționează de la +3ºC, o uscare eficientă presupune o temperatură de minim 12-15ºC. Recomandat 18-22ºC. Chiar dacă centrala de gaze încă nu funcționează, poți asigura o temperată potrivită pentru uscare cu tunurile de căldură de închiriat (electrice sau pe motorină).
Ne poți contacta oricând pentru a solicita mai multe informații, avem răspunsuri pentru toate problemele pe care le-ai putea avea în legătură cu excesul de umiditate, întreținerea dezumidificatoarelor casnice sau profesionale, monitorizarea umidității în diferite materiale sau chiar lipsa umidității, pentru care avem cele mai moderne soluții.
În plus, dacă ești montator de pardoseli sau constructor sau chiar designer de interioare, te poți baza pe noi pentru a furniza soluții de dezumidificare, ventilare, umidificare pentru orice proiect mic sau mare.
Pentru că TRATĂM AERUL NEMȚEȘTE!

Consultanţă profesională

Experţii noştri îți stau la dispoziţie pentru a-ți oferi soluţii personalizate adaptate necesităţilor tale. Contactează-i, vor fi bucuroși să te ajute!

Lilia Lazăr

Pasionată de domeniul tehnic, mamă a doi copii și soție devotată, Lilia este omul dedicat și empatic pe care te vei putea sprijini în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. O poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Proaspăt tătic, îndrăgostit de tot ce are motor și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Summary
Cum scapi de umiditate în sezonul rece.
Article Name
Cum scapi de umiditate în sezonul rece.
Description
Cu toții ne-am lovit la un moment dat de probleme pe care excesul de umiditate le aduce în casele noastre, sau în cazul constructorilor, în șantierele pe care le exploatează. Așa cum am mai precizat în alte articole publicate până acum, timpul de uscare a materialului construit depinde de 3 factori: temperatură, ventilație și dezumidificare. De aceea, ca să poți scapa de umiditate în sezonul rece (și de multe probleme) și înainta cu lucrările, sau poate pentru a remedia zonele afectate de infiltrații îți propun soluția corectă de uscare rapidă: folosirea unui pachet de dezumidificare: un ventilator de perete sau de șapă și un dezumidificator de aer. Acestea folosite împreună vor scurta perioada de refacere a zoneleor afectate și implicit perioada de disconfort. Iar dacă ești constructor poți continua liniștit cu șantierul pentru că știi că ai ales că e mai bine să fi sigur decât să-ți pară rău.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

Pin It on Pinterest

Share This