WhatsApp chat

Cum scapi de umiditate iarna?

de | apr. 23, 2018 | Dezumidificare | 0 comentarii

Cu toții ne-am lovit la un moment dat de probleme pe care excesul de umiditate le aduce în casele noastre. Se aplică de asemenea și în cazul constructorilor, în șantierele pe care le exploatează. Așa cum am mai precizat în alte articole publicate până acum, timpul de uscare a materialului construit depinde de 3 factori: temperatură, ventilație și dezumidificare.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro

Excesul de umiditate
Cu toții ne-am lovit la un moment dat de probleme pe care excesul de umiditate le aduce în casele noastre. Se aplică de asemenea și în cazul constructorilor, în șantierele pe care le exploatează. Așa cum am mai precizat în alte articole publicate până acum, timpul de uscare a materialului construit depinde de 3 factori: temperatură, ventilație și dezumidificare.
Metoda greșită
Unii constructori, probabil din lipsă de cunoștință în domeniul uscării rapide, ca să scape de umiditate în sezonul rece, dau drumul la tunuri de căldură pe motorină sau aeroterme electrice să se facă foarte cald, sperând astfel că pereții se vor usca. Rezultatul? Camera se umple de vapori de apă (de umiditate) și ca să ventileze deschid geamurile și ușile. Această metodă pe cât este de ineficientă și ilogică pe atât este de scumpă. Cu alte cuvinte, se aruncă cu banii pe geam. În plus, uneori apar crăpături în pereți pentru că se forțează uscarea.
Au fost multe situații în care, după ce noii proprietari s-au mutat în apartamente, s-au trezit cu efectele acestei neștiințe a constructorilor. Implicit, aceasta vine la pachet cu neplăceri cauzate de excesul de umiditate. Nu vrem ca tu să experimentezi pe pielea ta, pe sănătatea copiilor tăi efectele vieții într-o locuință cu probleme de umiditate.
Metoda corectă
De aceea, ca să poți scapa de umiditate în sezonul rece (și de multe probleme) și înainta cu lucrările, sau poate pentru a remedia zonele afectate de infiltrații îți propun soluția corectă de uscare rapidă: folosirea unui pachet de dezumidificare: un ventilator de perete sau de șapă și un dezumidificator de aer. Acestea, folosite împreună, vor scurta perioada de refacere a zoneleor afectate și implicit perioada de disconfort. Iar dacă ești constructor poți continua liniștit cu șantierul. Asta pentru că știi că ai ales că e mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău.
Concluzie
Deși dezumidificatoarele funcționează de la +3ºC, o uscare eficientă presupune o temperatură de minim 12-15ºC. Recomandat 18-22ºC. Chiar dacă centrala de gaze încă nu funcționează, poți asigura o temperatură potrivită pentru uscare cu tunurile de căldură de închiriat (electrice sau pe motorină).
Ne poți contacta oricând pentru a solicita mai multe informații. Avem răspunsuri pentru toate problemele pe care le-ai putea avea în legătură cu excesul de umiditate. Inclusiv întreținerea dezumidificatoarelor casnice sau profesionale, monitorizarea umidității în diferite materiale sau chiar lipsa umidității. În plus, avem cele mai moderne soluții.
Dacă ești montator de pardoseli sau constructor sau chiar designer de interioare, te poți baza pe noi pentru a furniza soluții de dezumidificare, ventilare și umidificare pentru orice proiect mic sau mare. Pentru că TRATĂM AERUL NEMȚEȘTE!

Summary
Cum scapi de umiditate în sezonul rece.
Article Name
Cum scapi de umiditate în sezonul rece.
Description
Cu toții ne-am lovit la un moment dat de probleme pe care excesul de umiditate le aduce în casele noastre, sau în cazul constructorilor, în șantierele pe care le exploatează. Așa cum am mai precizat în alte articole publicate până acum, timpul de uscare a materialului construit depinde de 3 factori: temperatură, ventilație și dezumidificare. De aceea, ca să poți scapa de umiditate în sezonul rece (și de multe probleme) și înainta cu lucrările, sau poate pentru a remedia zonele afectate de infiltrații îți propun soluția corectă de uscare rapidă: folosirea unui pachet de dezumidificare: un ventilator de perete sau de șapă și un dezumidificator de aer. Acestea folosite împreună vor scurta perioada de refacere a zoneleor afectate și implicit perioada de disconfort. Iar dacă ești constructor poți continua liniștit cu șantierul pentru că știi că ai ales că e mai bine să fi sigur decât să-ți pară rău.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This