WhatsApp chat

PURIFICATOARE DE AER

VENTA SERIA 6

Umidifică. Purifică. Odorizează

Noua serie revoluţionară de purificatoare şi umidificatoare de la liderul mondial în domeniu!

Venta este cel mai puternic şi cel mai inovator producător la nivel mondial în domeniul tratării aerului! În fiecare an, investind masiv în dezvoltare și cercetare, Venta propune noi tehnologii revoluționare care aduc eficiență maximă în tratarea aerului și fac utilizarea aparatelor simplă și ușoară. În acest an, Venta prezintă superlativele din noua serie 6: cele mai puternice, cele mai silențioase, cele mai economice! Acum disponibile în România exclusiv prin Life Art. Experţii noștri îți stau la dispoziție pentru a alege modelul perfect adaptat spațiului tău!

VENTA SERIA 9

NOUA SERIE VENTA PROFESSIONAL. PUR ȘI SIMPLU EXTRAORDINAR.

Noua serie profesională de la Venta este gata să aducă aerul din casa ta la un nivel de prospețime și puritate extraordinar. Tehnologiile utilizate sunt de ultimă generație, Venta seria 9 având la bază tehnologia patentată de evaporare la rece prin care practic, umidifică și spală aerul dar și tehnologia Nelior de filtrare cu filtre HEPA H14. Seria prezită trei modele: Umidificatorul de aer Venta AW902, Hibridul care umidifică și purifică aerul Venta AH902 și purificatorul Venta AP902 care vine echipat cu două filtre HEPA H14. Tehnologie patentată, eficientă pentru umidificare și purificare la cel mai înalt nivel. Control complet automat cu afișaj tactil interactiv cu WiFi și aplicația Venta.

 • Nou

  Purificator de aer Venta Professional AP902

  4.995,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Umidificator și Purificator de aer Venta Professional AH902

  5.995,00 lei TVA inclus

CONSUMABILE PURIFICATOARE

Experimentează aroma care îți va oferi energia dorită: Relaxare, Prospețime, Vanilie, Scorțișoară, Eucalipt, Portocală sau Citrice!

 • Pre-Filtru grosier Venta Seria 6

  109,00 lei TVA inclus
 • Filtru hepa Ventacel Nelior 1er

  133,00 lei TVA inclus
 • filtru-de-carbon-umidificatoare-purificatoare-venta-ventacarb

  Filtru de carbon umidificatoare Ventacarb

  226,00 lei TVA inclus
 • Filtru hepa Ventacel Nelior 1er + Venta Carb

  385,00 lei TVA inclus
 • Filtru Hepa VentacelNior pentru purificator Venta Seria 6

  Filtru hepa H13 Ventacel Nelior Premium

  523,00 lei1.025,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Filtru hepa H14 Ventacel Nelior Premium

  Precomandă 650,00 lei TVA inclus

prezentare video

purificator

Acest scurt videoclip-recenzie prezinta în mod concis cum funcționează un purificator Venta, la ce ți-ar fi de folos și nu în ultimul rând, de ce ar trebui să ai unul!

informaţii utile

BLOGUL LIFEART

Alergie sau raceala?

Alergie sau raceala?

Oamenii se gândesc de obicei la alergii primăvara si vara, dar în timpul iernii problemele respiratorii încep să reapară pentru că petrecem mai mult timp în interior. Când începem să dăm drumul la căldură, sau scoatem păturile, introducem miliarde de particule mediul...

citește mai mult

experții noștri

David Ursache
București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș
București

Consultant Lifeart Events, Rentals & Shop

Bună! Eu sunt Florin și sunt pasionat de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste 12 ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare, îți stau la dispoziție!

Showroom: Șoseaua Ciorogîrlei 190A, Sat Bîcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

  Formular de contact

   

  Pin It on Pinterest

  Share This