PURIFICATOARE

Casa ta are nevoie de un aer cu adevărat curat ca să poată fi un adevărat cămin. Purificatoarele noastre îți vor steriliza aerul și te vei bucura de confort deplin.

PURIFICATOARE DE AER

VENTA SERIA 6

Venta este cel mai puternic şi cel mai inovator producător la nivel mondial în domeniul tratării aerului! În fiecare an, investind masiv în dezvoltare și cercetare, Venta propune noi tehnologii revoluționare care aduc eficiență maximă în tratarea aerului și fac utilizarea aparatelor simplă și ușoară. În acest an, Venta prezintă superlativele din noua serie 6: cele mai puternice, cele mai silențioase, cele mai economice! Acum disponibile în România exclusiv prin Life Art. Experţii noștri îți stau la dispoziție pentru a alege modelul perfect adaptat spațiului tău!

Purificator Venta LP60

LP60 adaugă o premieră mondială la linia de aparate Venta: tehnologia de filtrare dublă Venta îi dă o eficiență de filtrare de 99.95% – mai bun decât oricare! Până și virusurile de până la 0.07 microni nu au nici o șansă în fața lui! Asta înseamnă că filtrul Ventacel Nelior (H13 conform EN1822) asigură eliminarea virusurile gripale din aer. LP60 distruge repede și eficient bacteriile, virusurile, polenul și sporii de mucegai din aerul încăperilor de până la 75 m². De asemenea elimină chimicalele și fumul de țigară sau alte substanțe în stare gazoasă.

4560 Lei

Purificator Venta LP60 WIFI

Performanța venta vine cu un consum de energie extrem de scăzut și operare silențioasă. Funcţia WiFi vă oferă control de la distanţă prin aplicaţie dedicată, disponibilă atât de pe Android cât şi IOS. Chiar și atunci când vă aflați în deplasare: funcția WiFi vă permite să-l controlați de la distanță oricând, de oriunde, prin aplicația Venta. Noul ecran tactil interactiv, funcționarea silențioasă și consumul său redus de energie completează profilul puternic al LP60 WiFi. Nu există nici o îndoială: e timpul să respiriaţi ușurat.

5620 Lei

Purificator + Umidificator Venta LPH60 WiFi

Purificare de aer puternică: LPH60 WiFi extrage poluarea și particulele direct din aer. Particulele trec prin pre-filtrul Venta direct în filtrul patentat VENTAcel. LPH60 WiFi filtrează chiar și cele mai mici particule din aer până la 0.07 μm – praf, fum de țigară, polen, bacterii, substanțe gazoase și chiar și virusuri de gripă. Umidificare optimă a aerului utilizând cea mai bună metodă: Venta LPH60 WiFi nu este doar un purificator puternic, acesta umidifică și aerul din încăpere – și întotdeauna se reglează automat.

5621 Lei

PURIFICATOARE DE AER

AIRFREE

Airfree ® este soluţia naturală pentru astm, alergii respiratorii şi mucegai. Elimină acarienii din praf, bacteriile, ciupercile, virușii, polenul, alergenii de la animalele domestice şi alte microorganisme din aer. Disponibile în peste 50 de ţări şi evaluate printre cele mai bune purificatoare de aer în Statele Unite, produsele Airfree reduc contaminarea microbiologica în aer în mod natural, fără a utiliza substanţe chimice sau filtre. Recomandate de medici şi fără contraindicaţii, acestea pot fi utilizate oriunde.

Purificator Airfree Fit

Capacitate de purificare: 16 mp.

Consum: 33 W.

535 Lei

Purificator Airfree P40

Capacitate de purificare: 16 mp.

Consum: 40 W.

715 Lei

Purificator Airfree Iris40

Capacitate de purificare: 16 mp.

Consum: 40 W.

805 Lei

Purificator Airfree E60

Capacitate de purificare: 16 mp.

Consum: 40 W.

897 Lei

Purificator Airfree Baby Air

Capacitate de purificare: 22 mp.

Consum: 41-51 W

940 Lei

Purificator Airfree P60

Capacitate de purificare: 50 mp.

Consum: 45 W.

985 Lei

Purificator Airfree E80

Capacitate de purificare: 32 mp.

Consum: 48 W.

985 Lei

Purificator Airfree Iris60

Capacitate de purificare: 24 mp.

Consum: 45 W.

1075 Lei

Purificator Airfree P80

Capacitate de purificare: 32 mp.

Consum: 48 W.

1075 Lei

Purificator Airfree Iris80

Capacitate de purificare: 32 mp.

Consum: 48 W.

1165 Lei

Purificator Airfree E125

Capacitate de purificare: 50 mp.

Consum: 50 W.

1255 Lei

Purificator Airfree P125

Capacitate de purificare: 50 mp.

Consum: 50 W.

1345 Lei

Purificator Airfree Iris125

Capacitate de purificare: 50 mp.

Consum: 50 W.

1435 Lei

Purificator Airfree P150

Capacitate de purificare: 60 mp.

Consum: 48 W.

1525 Lei

Purificator Airfree Iris150

Capacitate de purificare: 60 mp.

Consum: 52 W.

1616 Lei

prezentare video

purificator

Acest scurt videoclip-recenzie prezinta în mod concis cum funcționează un purificator Venta, la ce ți-ar fi de folos și nu în ultimul rând, de ce ar trebui să ai unul!

BLOGUL LIFEART

INFORMAŢII UTILE

Cum elimini mirosurile din casă?

Nu e nimic mai puțin primitor decât o casă în care te întâmpina un miros urât. Cauzele apariției acestor mirosuri neplăcute sunt multiple. Animalele de companie, fumul de țigară, igrasia și mucegaiul, precum și gătitul pot crea mirosuri nedorite care persistă în aer....

citește mai mult

Cauți o soluție pentru alergii?

Deseori asociem alergiile cu primăvara, dar acest lucru este greșit. De fapt, alergiile sezoniere pot afecta oamenii pe tot parcursul anului din cauza polenului de la florile de primăvară până la polenul din ierburi și copaci. Vara poate aduce igrasie și mucegai, din...

citește mai mult

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII NOŞTRI

Experţii noştri îți stau la dispoziţie pentru a-ți oferi soluţii personalizate adaptate necesităţilor tale. Contactează-i, vor fi bucuroși să te ajute!

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste patru ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 09:00-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

13 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This