WhatsApp chat

Umidificatoare de aer

Umidifică. Purifică. Odorizează

Noua serie revoluţionară de purificatoare şi umidificatoare de la liderul mondial în domeniu!

UMIDIFICATOARE

VENTA SERIA 6

Venta este cel mai puternic şi cel mai inovator producător la nivel mondial în domeniul tratării aerului! În fiecare an investind masiv în dezvoltare și cercetare, Venta propune noi tehnologii revoluționare care aduc eficiență maximă în tratarea aerului și fac utilizarea aparatelor simplă și ușoară. În acest an, Venta prezintă superlativele din noua serie 6: cele mai puternice, cele mai silențioase, cele mai economice! Acum disponibile în România exclusiv prin Life Art. Experţii noștri îți stau la dispoziție pentru a alege modelul perfect adaptat spațiului tău!

UMIDIFICATOARE

VENTA SERIA 5

Umidificatoarele de aer Venta Seria 5 sunt compacte, economice și ideale pentru camere mici sau mari. În sufragerie sau în birou, acestea îndeplinesc două funcții simultan: umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Astfel, funcționează fără filtre. Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Aerul este practic spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri.

accesorii și consumabile pentru umidificatoare

Aici găsești accesorii de masurare a umidității și temperaturii, soluții de curățare a umidificatoarelor cât și arome care îți vor oferi energia dorită: Relaxare, Prospețime, Vanilie, Scorțișoară, Eucalipt, Portocală sau Citrice. Folosirea aditivului igienic este obligatorie pentru asigurarea igienei, evaporării apei şi a întreținerii aparatului.

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII LIFEART

Andrei Pîrvănescu

Salutare, eu sunt Andrei! Sunt pasionat de domeniile tehnice, îmi plac oamenii și mă simt împlinit cănd le sunt de ajutor. Voi căuta să înțeleg cât mai bine provocarea cu care te confrunti și îmi voi pune la dispoziție toate cunoștințele și experiența pentru a-ți oferi soluția perfectă!

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt un tip pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am în spate o experiență diversă în tratarea aerului și lucrări grele soluționate cu succes. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Venta
Product Name
Umidificatoare - Purificatoare seria 6
Price
Lei De la 3549
Product Availability
Available in Stock
 

Pin It on Pinterest

Share This