UMIDIFICATOARE

VENTA SERIA 6

Venta este cel mai puternic şi cel mai inovator producător la nivel mondial în domeniul tratării aerului! În fiecare an, investind masiv în dezvoltare și cercetare, Venta propune noi tehnologii revoluționare care aduc eficiență maximă în tratarea aerului și fac utilizarea aparatelor simplă și ușoară. În acest an, Venta prezintă superlativele din noua serie 6: cele mai puternice, cele mai silențioase, cele mai economice! Acum disponibile în România exclusiv prin Life Art. Experţii noștri îți stau la dispoziție pentru a alege modelul perfect adaptat spațiului tău!

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW60T

Umidificator-purificator pentru spații largi! Umidificare perfectă cu ajutorul câtorva elemente cheie: sistemul de umidificare prin evaporare la rece, setul de Discuri Venta, Discul Igienic, telecomanda și rezervorul accesibil pentru o reumplere ușoară. Tehnologia cu ecran tactil și conexiune WiFi îți oferă control de la distanță prin aplicație.

4223 LEI

PREŢ CU TVA

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW60T WIFI

Umidificator-purificator  premium pentru spații largi! Dotat cu disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei și funcționare igienică şi rezervor de apă ușor detașabil, Venta LW 60T WIFI vă oferă igiena aerului la standarde de top cu consum de energie extrem de scăzut! Tehnologia cu ecran tactil și conexiune WiFi îți oferă control de la distanță prin aplicație.

5118 LEI

PREŢ CU TVA

PURIFICATOR+UMIDIFICATOR- VENTA LPH60 WIFI

Purificator de aer puternic combinat cu funcţie de umidificare a aerului destinat pentru folosire în spaţii mari. Dotat cu filtrul revoluţionar VENTAcel Nelior, LPH 60 WI filtrează pteste 99.95 % din particule de până la 0.07 microni! Elimină, acarienii, sporii de mucegai, praful, polenul, fumul de țigară, mirosuri – chiar și virusuri de gripă!

5621 LEI

PREŢ CU TVA

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW62T WIFI

Umidificator premium pentru spații mari, super modern, sofisticat şi extrem de puternic. Dotat cu rezervor ușor detașabil şi disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei și funcționare igienică şi lampă UVC ce susține o funționare igienică perfectă! Consum de energie extrem de scăzut

8585 LEI

PREŢ CU TVA

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW62 WIFI

Umidificator premium pentru spații mari, alimentat automat de la sursa de apă, super modern, sofisticat şi extrem de puternic. Disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei și funcționare igienică. Lampa UVC susține o funționare igienică perfectă. Consum de energie extrem de scăzut!

12.293 LEI

PREŢ CU TVA

DESCĂRCAŢI BROŞURA VENTA SERIA 6

Comparaţi caracteristicile tuturor umidificatoarelor şi purificatoarelor din seria 6 de la Venta!

UMIDIFICATOARE

VENTA SERIA 5

Umidificatoarele de aer Venta Seria 5 sunt compacte, economice și ideale pentru camere mici sau mari. În sufragerie sau în birou, acestea îndeplinesc două funcții simultan: umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Astfel, funcționează fără filtre. Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Aerul este practic spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri.

Umidificator-Purificator Venta LW15

Umidificatorul de aer Venta LW15 este compact, economic și ideal pentru camere mici. În sufragerie sau în birou, acesta îndeplinește două funcții simultan: LW15 umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Astfel, funcționează fără filtre. Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Este practic spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri.

835 LEI

PREŢ CU TVA

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW 25

Umidificatorul de aer Venta LW25 este compact, economic și ideal pentru camere mici sau mari. În sufragerie sau în birou, acesta îndeplinește două funcții simultan: LW25 umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Astfel, funcționează fără filtre. Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Este practic spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri.

1.305 LEI

PREŢ CU TVA

UMIDIFICATOR-PURIFICATOR VENTA LW 45

Umidificatorul de aer Venta LW45 este compact, economic și ideal pentru camere mici sau mari. În sufragerie sau în birou, acesta îndeplinește două funcții simultan: LW45 umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Astfel, funcționează fără filtre. Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Este practic spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri.

1885 LEI

PREŢ CU TVA

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII NOŞTRI

Experţii noştri îți stau la dispoziţie pentru a-ți oferi soluţii personalizate adaptate necesităţilor tale. Contactează-i, vor fi bucuroși să te ajute!

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste patru ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 09:00-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

10 + 2 =

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Venta
Product Name
Umidificatoare - Purificatoare seria 6
Price
Lei De la 3549
Product Availability
Available in Stock

Pin It on Pinterest

Share This