Lifeart Services

Servicii Conexe

Uscare Industrială | Uscare Rezidenţială | Intervenţii Inundaţii | Igienizare cu Ozon | Curăţare Tunuri Motorină | Parteneriate pentru Uscare

Lifeart Services este departamentul nostru specializat prin care vă oferim servicii profesionale de uscare și intervenție la inundații rezidențiale, igienizare cu ozon și servisare a tunurilor de căldură pe motorină. Experţii noştri îţi vor propune soluţia cea mai potrivită nevoilor tale, iar echipa de tehnicieni va asigura funcţionarea optimă a produselor pe toată durata serviciului.

Serviciul de uscare rezidențială

Scapă definitiv acum de umezeala excesivă. Serviciul de uscare rezidențială te ajută să scapi de umiditatea care poate duce la formarea mucegaiului sau a igrasiei, punând sănătatea ta și a familiei tale în pericol. Echipa noastră are pregătite pachete de dezumidificare în funcție de solicitarea ta.

Serviciul de intervenție pentru inundații rezidențiale

Intervenția în caz de inundație se va face între 30 și 60 de minute de către echipele noastre pentru intervenții rapide, în sectorul 6 din București. Serviciul constă în eliminarea sau stoparea cauzelor inundaţiei, extragerea apei, evaluarea daunelor și eliminarea efectelor prin dezumidificarea și ventilarea zonei afectate. Astfel nu vei întâmpina probleme cu igrasia sau mucegaiul. Alege pachetul care ți se potrivește!

Serviciul de curățare a tunurilor de
căldură pe motorină

Serviciul de curățare a tunurilor de căldură pe motorină te va ajuta să intri în sezonul rece cu echipamentele pregătite. Asigurarea de service și mentenanță tunurilor de căldură este unul dintre domeniile la care excelăm având o vastă experință, personal foarte bine calificat și piese de schimb pe stoc sau disponibile foarte rapid. Experții noștri au o vastă experință tehnică dobândită inclusiv prin stagii de pregătire în Germania la liderul mondial de sisteme de încălzire pe motorină - Heylo.

Serviciul de igienizare cu ozon

Servicul se se bazează pe generatoarele de ozon de la AirMaid și se adresează în special restaurantelor și bucătăriilor industriale unde standardele pentru eliminarea grăsimii și a mirosurilor sunt foarte înalte. Ozonul este, desigur, bine cunoscut pentru eficiența sa în eliminarea mirosurilor de mâncare din sistemele de ventilație, dar ce e mai puțin cunoscut este că omoară bacteriile care se dezvoltă rapid în grăsimi. Mai mult, capacitatea sa de a curăța eficient și continuu sistemele de ventilație, nu doar că reduce costurile, ci face posibilă recuperarea energiei termice chiar și din sistemele de ventilație pline de grăsimi din bucătării, reducând astfel și mai mult costurile de operare ale unui restaurant.

Serviciul de parteneriate în uscare

Dacă ești meseriaș, devino partener Lifeart în domeniul dezumidificării și ai parte de beneficii incredibile! Află cum câștigi bani în plus, îți crești afacerea și ai clienți mulțumiți!

Lifeart Rentals, Events & Services

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

Alex Baracat

Salutare, sunt Alex! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții cât mai eficiente. Am experiență în tratarea aerului și împreună cu echipa mea, te voi susține pas cu pas în proiectul tău - de la alegerea soluției, până la evaluarea lucrării. Contactează-mă, te ajut cu mare drag!

Lifeart Rentals, Events & Services

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

Ștefan Mînzat

Salut, sunt Ștefan! Sunt un entuziast al soluțiilor sustenabile și a tratării aerului. Îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții cât mai eficiente. Am experiență în tratarea aerului și împreună cu echipa mea, te voi susține pas cu pas în proiectul tău - de la alegerea soluției până la evaluarea lucrării. Contactează-mă, te ajut cu mare drag!

Lifeart Services

Solicită Ofertă de Servicii

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Services te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Services

Portofoliu

Avem experiență de peste 15 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.