0
Selectează o Pagină

Cum știi că ai nevoie de un dezumidificator de aer în casă și ce ai de făcut.

de iun. 4, 2018Dezumidificare0 comentarii

Pete de umezeală pe pereți, condens la geamuri sau pe la colțuri, pete de igrasie sau mucegai. Parchetul scârțâie, ferestrele și ușile din lemn se umflă și nu se mai închid bine. Semnele umidității crescute pot fi identificate și prin starea de sănătate. Dacă stai într-un mediu cu umiditate crescută, acela este un mediu care va dezvolta bacterii și alergeni și poți ajunge să te îmbolnăvești de astm sau alte boli respiratorii.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului – în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro

Cum știi că ai nevoie de un dezumidificator de aer în casă? Iată ce ai de facut:

Semnele umidității excesive

Când umiditatea este mare, semnele sunt evidente și ușor de recunoscut. Pete de umezeală pe pereți, condens la geamuri sau pe la colțuri, pete de igrasie sau mucegai. Parchetul scârțâie, ferestrele și ușile din lemn se umflă și nu se mai închid bine.

Semnele umidității crescute pot fi identificate și prin starea de sănătate. Dacă stai într-un mediu cu umiditate crescută, acela este un mediu care va dezvolta bacterii și alergeni și poți ajunge să te îmbolnăvești de astm sau alte boli respiratorii.

 

Identifică corect problema

În primul rând, trebuie să vezi ce umiditate ai în casă. Atenție, trebuie să măsori umiditatea în mai multe locuri din casă! În felul ăsta poți afla chiar sursa umidității (poate infiltrații sau țevi sparte). Dacă nu știi cum să faci asta sau vrei să te asiguri că o faci bine, consultă un expert. Poți cumpăra un umidometru sau și mai simplu, îl poți închiria. Daca umiditatea este scăzută, e posibil să ai nevoie de un umidificator de aer.

 

Aplică soluția potrivită

După ce ai identificat nivelul de umiditate și zonele afectate, e timpul să lași un dezumidificator de aer să rezolve problema. Poți să cumperi un dezumidificator casnic (noi recomandăm Rhemus RT 25 – e nemțesc, are design plăcut și funcții inteligente) dacă locuința ta este situată pe lângă apă, în zone umede sau dacă este umbrită în majoritatea timpului. Acesta te va ajuta să menții umiditatea în valori normale.

Dacă nu este cazul, închiriază dezumidificatoare de aer profesionale și ventilatoare: în câteva zile vor usca perfect totul și tu vei scăpa de problemă (vezi AICI cum funcționează dezumidificarea de la Life Art Distribuție).

Există desigur și situația în care ai nevoie să scoți umiditatea cu dezumidificatoare profesionale închiriate și să menții mai apoi valorile normale cu ajutorul unui dezumidificator casnic.

Pentru situații extreme de umiditate excesivă, infiltrații puternice sau chiar inundație, ai nevoie de o intervenție pe măsură. Poți găsi soluții de intervenție rapidă în caz de inundații: vor stopa cauza inundației, vor scoate apa, vor evalua pagubele și vor elimina efectele.

Concluzie

Noi recomandăm ca indiferent de situație să apelezi la un expert. Nu ai de unde să le știi pe toate, așa că un expert va putea înțelege nevoia ta și va ști care este cea mai potrivită soluție pentru tine și situația ta.

  • Dezumidificator aer Master DH712P

    1.100,00 lei TVA inclus
Summary
Cum știi că ai nevoie de un dezumidificator de aer în casă și ce ai de facut.
Article Name
Cum știi că ai nevoie de un dezumidificator de aer în casă și ce ai de facut.
Description
Când umiditatea este mare, semnele sunt evidente și ușor de recunoscut. Pete de umezeală pe pereți, condens la geamuri sau pe la colțuri, pete de igrasie sau mucegai. Parchetul scârțâie, ferestrele și ușile din lemn se umflă și nu se mai închid bine.Semnele umidității crescute pot fi identificate și prin starea de sănătate: Dacă stai într-un mediu cu umiditate crescută, acela este un mediu care va dezvolta bacterii și alergeni și poți ajunge să te îmbolnăvești de astm sau alte boli respiratorii.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M