Dezumidificare

Elimină și usucă infiltrațiile din terase!

Poate vă întrebați: de ce să te apuci să usuci forțat când ai putea lăsa ferestrele deschise să se aerisească? E simplu – pentru că nu este suficient. Odată infiltrată, apa iese foarte greu și asta doar în condiții optime și în timp îndelungat. În marea majoritate a situațiilor, apa va începe să lucreze și vor începe să apară semne de igrasie, mucegai. Igrasia și mucegaiul vor afecta sănătatea locatarilor.

Provocarea
Din cauza lucrărilor incorect sau slab executate și a degradării în timp a acestora, pot apărea infiltrații în structurile construcțiilor. Acestea pot cauza daune materiale imense. Mircea Julean este proprietar al unei clădiri cu 8 apartamente de pe strada Scheul de Jos din București. De curând, s-a trezit cu o infiltrație uriașă la ultimul etaj. Se pare că din cauza unor fiare montate prost de muncitori, apa s-a infiltrat în clădire pe lângă fiare (fier beton).
Soluția
În primă fază a fost stopată infiltrația de apă prin repararea hidroizolației de pe terasă. După oprirea infiltrației a fost nevoie să apeleze la soluțiile profesionale de uscare ale Life Art. La început au implicat o constatare a experților nostri. Mai apoi s-a făcut un plan de soluționare, și desigur, s-au adus echipamentele de intervenție.
În tot acest proces echipa folosit trei dezumidificatoare 700 m³/h care pot scoate până la 50l/24h de apă fiecare. Două ventilatoare de 1500 m³/h și unul de 4400 m³/h au asigurat fluxul de aer necesar. Cu ajutorul dezumidificatoarelor Aerial și ventilatoarelor Heylo – echipamente profesionale germane – umiditatea din aer s-a redus până la 20%. Cum era de așteptat, pereții au început să cedeze apa infiltrată. În aproximativ 10 zile s-a uscat complet, după care s-a aplicat un alt strat de ipsos.
Impactul
Clientul nostru nu este doar multumit, ci a si recomandat serviciile noastre altor prieteni/parteneri. Și poate vă întrebați: De ce să te apuci să usuci forțat când ai putea lăsa ferestrele deschise să se aerisească? E simplu – pentru că nu este suficient. Odată infiltrată, apa iese foarte greu și asta doar în condiții optime și în timp îndelungat. În marea majoritate a situațiilor, apa va începe să lucreze și vor începe să apară semne de igrasie, mucegai. Igrasia și mucegaiul vor afecta sănătatea locatarilor. Însă acesta nu este singurul efect. Dacă peretele/tavanul este încă ud, orice tentativă de gletuire sau aplicare de vopsea se va transforma într-un eșec și cheltuieli nesfârșite. Gletul se va crăpa iar vopseaua se va umfla și se va exfolia.
Recomandare
Sfatul nostru este să rezolvați problema în mod profesionist și să scăpați de problemă cât mai repede cu putință. Tocmai de aceea Lifeart are soluții de uscare rapidă cu dezumidificatoare și ventilatoare profesionale. Veți primi consultanță profesionistă de la experții noștri și veți rezolva problema fară alte efecte negative și bătăi de cap.
Uite mai jos un exemplu de uscare a izolației:
Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Lasă un răspuns