WhatsApp chat

Solicită INTERVENŢIe pentru INUNDAŢIe

Stopăm sursa, evaluăm pagubele şi eliminăm efectele inundaţiei în cel mai scurt timp!

INTERVENŢII ÎN CAZ DE INUNDAŢII

Intervenția în caz de inundație se va face între 30 și 60 de minute de către echipele noastre pentru intervenții rapide. Serviciul constă în eliminarea sau stoparea cauzelor inundaţiei, extragerea apei, evaluarea daunelor și eliminarea efectelor prin dezumidificarea și ventilarea zonei afectate. Astfel nu vei întâmpina probleme cu igrasia sau mucegaiul. Alege pachetul care ți se potrivește!

Pachet mic - 400 lei

Intervenție în spații de până la 35m², cu pompă de scoatere a apei, aspirator de apă, un dezumidificator și un ventilator pentru uscare.

Serviciul de închiriere nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

Pachet mediu - 700 lei

Intervenție în spații între 35m² și 50m², cu pompă de scoatere a apei, aspirator de apă, dezumidificatoare și ventilatoare pentru uscare.

Serviciul de închiriere nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

Pachet mare - 1000 lei

Intervenție în spații între 50m² și 90m², cu pompă de scoatere a apei, aspirator de apă, dezumidificatoare și ventilatoare pentru uscare.

Serviciul de închiriere nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

prezentare video

intervenții inundații

În acest scurt videoclip, puteţi observa cum decurge uscarea unei inundații casnice într-un demisol. Echipa noastră a intervenit, a stopat sursa inundației, a scos apa cu pompa de evacuare, a evaluat daunele și a eliminat apariția efectelor ca mucegaiul și igrasia cu ajutorul dezumidificatoarelor și ventilatoarelor profesionale!

BLOGUL LIFEART

INFORMAŢII UTILE

PARTENERI

experții noștri

David Ursache - București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr - București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Daniel Ciuraș - Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

 

Pin It on Pinterest

Share This