Dezumidificare, Dezumidificare casnică

Ventilator de construcții pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!

Ventilator Heylo TurboVent 2000

Ventilatorul de pereți Heylo Td 2000 este un produs premium destinat uscării rapide a construcțiilor. El se pretează pentru uscare în spatele pereților de rigips şi este util pentru zonele de sub scări, fante înguste dintre pereți, colțuri ascunse și alte locuri unde e greu accesibil cu alte ventilatoare. Preia aerul pe o fantă de pe partea superioară și îl împinge cu putere pe fanta sa de formă elicoidală.

Ventiltor de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!

Ventilator de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă! – Iată și al doilea articol pe tema ventiației în construcții. V-am povestit în articolul anterior cum și ce face ventilatorul de șapă Heylo Fd 360. Azi vă voi povesti despre un alt ventilator pe care vă puteți baza. Este vorba de Heylo Td 2000.

Solutii eficiente de ventilare

Încă din anul 2008 am adus pe piața de echipamente de uscare un tip de ventilatoare care au un design cel puțin neobișnuit. Acestea, conform producătorului, sunt destinate ventilării locurilor greu accesibile. El se pretează pentru uscare în spatele pereților de rigips și nu numai. E util pentru zonele de sub scări, fante înguste dintre pereți, colțuri ascunse și alte locuri unde e greu accesibil cu alte ventilatoare.

Puterea sa este de 1190 mc/oră, are un motor fiabil și este un ventilator de tip radial. Preia aerul pe o fantă de pe partea superioară și îl împinge cu putere pe fanta sa de formă elicoidală. Are prevăzut un mâner care îl face foarte mobil și ușor manevrabil. Ventilatorul de pereți Heylo Td 2000 este un produs premium destinat uscării rapide a construcțiilor și nu numai.

Ce disponibilitate are acest echipament

La noi vei găsi întotdeauna stoc pentru acest model de ventilator. A fost foarte robust și niciunul nu s-a stricat. Dacă vei vrea să achiziționezi asemenea ventilatoare poți cere o cotație de preț aici.

Unde pot testa un astfel de ventilator?

Aici poți vedea în acțiune cum poți folosi ventilatorul de pereți Helo Td 2000. Poți afla noutăți despre alte metode de ventilare moderne, poți vedea ventilatoare mai puternice aici. Gama noastră de echipamente de ventilație  e diversă și adaptabilă oricărui proiect.

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns