0
Selectează o Pagină

Ventilator de construcții pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!

de nov. 12, 2018Dezumidificare, Dezumidificare casnică0 comentarii

Ventilatorul de pereți Heylo Td 2000 este un produs premium destinat uscării rapide a construcțiilor. El se pretează pentru uscare în spatele pereților de rigips şi este util pentru zonele de sub scări, fante înguste dintre pereți, colțuri ascunse și alte locuri unde e greu accesibil cu alte ventilatoare. Preia aerul pe o fantă de pe partea superioară și îl împinge cu putere pe fanta sa de formă elicoidală.

despre autor

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta! Mă poti contacta pe email la silviu@lifeart.ro sau telefonic la 0747.165.406.
Ventiltor de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!

Ventilator de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă! – Iată și al doilea articol pe tema ventiației în construcții. V-am povestit în articolul anterior cum și ce face ventilatorul de șapă Heylo Fd 360. Azi vă voi povesti despre un alt ventilator pe care vă puteți baza. Este vorba de Heylo Td 2000.

 

Solutii eficiente de ventilare

Încă din anul 2008 am adus pe piața de echipamente de uscare un tip de ventilatoare care au un design cel puțin neobișnuit. Acestea, conform producătorului, sunt destinate ventilării locurilor greu accesibile. El se pretează pentru uscare în spatele pereților de rigips și nu numai. E util pentru zonele de sub scări, fante înguste dintre pereți, colțuri ascunse și alte locuri unde e greu accesibil cu alte ventilatoare.

Puterea sa este de 1190 mc/oră, are un motor fiabil și este un ventilator de tip radial. Preia aerul pe o fantă de pe partea superioară și îl împinge cu putere pe fanta sa de formă elicoidală. Are prevăzut un mâner care îl face foarte mobil și ușor manevrabil. Ventilatorul de pereți Heylo Td 2000 este un produs premium destinat uscării rapide a construcțiilor și nu numai.

Ce disponibilitate are acest echipament

La noi vei găsi întotdeauna stoc pentru acest model de ventilator. A fost foarte robust și niciunul nu s-a stricat. Dacă vei vrea să achiziționezi asemenea ventilatoare poți cere o cotație de preț aici.

Unde pot testa un astfel de ventilator?

Aici poți vedea în acțiune cum poți folosi ventilatorul de pereți Helo Td 2000. Poți afla noutăți despre alte metode de ventilare moderne, poți vedea ventilatoare mai puternice aici. Gama noastră de echipamente de ventilație  e diversă și adaptabilă oricărui proiect.

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

  • 44% Reduceri!

   Aerotermă/ventilator portabil/prelungitor 180W – AIR AP110011

   417,00 lei TVA inclus
  • aspirator constructii heylo V30M

   Aspirator constructii Heylo V30M

   Precomandă 5.310,00 lei TVA inclus
  • Nou

   KIT DE IZOLARE A PRAFULUI HEYLO HEYWALL PLUS

   2.895,00 lei TVA inclus
  • Nou

   SAC COLECTARE PRAF HEYLO CLASA M, Ø420mm, 4m

   725,00 lei TVA inclus
  Summary
  Ventilator de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!
  Article Name
  Ventilator de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă!
  Description
  Ventilator de constructii pentru uscare rapidă. Foarte rapidă! - Iată și al doilea articol pe tema ventiației în construcții. V-am povestit în articolul anterior cum și ce face ventilatorul de șapă Heylo Fd 360. Azi vă voi povesti despre un alt ventilator pe care vă puteți baza. Este vorba de Heylo Td 2000.
  Author
  Publisher Name
  Life Art Distribuție
  Publisher Logo

  Introdu Comentariu

   

  Pin It on Pinterest

  Share This
  WhatsApp chat
  Bine te-am găsit!
  Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
  M