Ventilatoare

VENTILATOARE

ANTI-EXPLOZII

În mediile în care există risc de explozie și deficit de oxigen, ventilatoarele Heylo ATEX sunt cea mai bună alegere. În procesul de curățare a combustibilului sau al rezervoarelor, cât și la lucrări de reparație și mentenanță din canale și stații petroliere, ventilatoarele Heylo Atex extrag gazele periculoase repede și în siguranţă.

VENTILATOARE

SISTEME DE REDUCERE A PRAFULUI

Ventilatoarele pentru eliminarea prafului nu doar protejează muncitorii de un mediu nociv, ci pot fi folosite și în spații de lucru care sunt în același timp deschise publicului.

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII LIFEART

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste patru ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 09:00-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

Pin It on Pinterest

Share This