WhatsApp chat

De la construcţie la finisaje de 3 ori mai repede!

de mai 3, 2019Dezumidificare0 comentarii

O umiditate în aer de 90% (ceea ce inseamnă că este excesivă) și o temperatură de 18°C nu sunt tocmai condițiile optime pentru a avansa cu finisajele. Sunt mai degrabă condiții în care se crează mai mult condens la geamuri, pe pereții exteriori sau pe tavan. Am fost solicitați la această lucrare pentru a elimina umiditatea din glet pe baza de ipsos. Aceasta împiedica constructorul să avanseze cu finisajele.

despre autor

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

PROVOCAREA

O umiditate în aer de 90% (ceea ce inseamnă că este excesivă) și o temperatură de 18°C nu sunt tocmai condițiile optime pentru a avansa cu finisajele. Sunt mai degrabă condiții în care se crează mai mult condens la geamuri, pe pereții exteriori sau pe tavan. Am fost solicitați la această lucrare pentru a elimina umiditatea din glet pe baza de ipsos. Aceasta împiedica constructorul să avanseze cu finisajele. La geamuri era condens, gletul de pe pereți era îmbibat cu apă, iar grinda prezenta pete de mucegai. O provocare numai bună pentru Lifeart!

SOLUŢIA

În condițiile descrise mai sus am propus constructorului următoarea soluție: dezumidificarea forțată. Pentru dezumidificarea forțată se recomandă recircularea volumui de aer de cel puțin 6 ori pe oră cu geamurile închise și la o temperatură de cel puțin 18 °C.

Atunci când se face dezumidificarea forțată e important ca dezumidificatorul să funcționeze 24h/24h, de aceea găleata dezumidificatorului trebuie să fie golită la timp. În felul acesta procesul de uscare nu va fi întrerupt și problema cu umiditatea în exces se va rezolva mult mai repede.

DIFERENŢA FĂCUTĂ DE LIFE ART

 Am eliminart umiditatea în exces în timp 7 zile față de condițiile naturale de uscare. În mod normal, procesul de uscare naturală ar fi durat cel puțin 3 săptămâni.

 

IMPACTUL

Intervenția Lifeart a ajutat constructorul să avanseze cu șlefuirea pereților, apoi să urmeze restul pașilor de finisaje. A avansat de 3 ori mai repede, a scapat de mucegai si eventuale probleme ulterioare generate de umiditatea excesiva.

Ai nevoie de intervenție pentru o inundație casnică? Sau ai umiditate în exces și nu știi cum să scapi de ea? Contactează-ne și intervenim în cel mai scurt timp!

Articole sugerate

Cum se dimensioneaza un dezumidificator de piscina

Cum se dimensioneaza un dezumidificator de piscina

Dezumidificatoarele de piscină sunt echipamente obligatorii pentru zonele de SPA, bazine de înot precum și pentru locațiile ce au un jacuzzi instalat. Află în continuare cum să dimensionezi un astfel de dezumidifcator profesional pentru a oferi o experiență plăcută...

Cum să scapi de umiditate

Cum să scapi de umiditate

Citind acest articol vei afla cum să scapi de umiditate. Al doilea articol ce răspunde concret la o întrebare puctuală e aici. În articolul anterior am pornit această serie și am aflat cu ce se măsoară umiditatea, așa că mergem mai departe. După ce ai stabilit ce...

Cu ce se masoara umiditatea din camera

Cu ce se masoara umiditatea din camera

Umiditatea aerului este capacitatea aerului de a reține vapori de apă în suspensie. Aceasta scade sau crește în funcție de temperatura aerului. Dacă în timpul verii umiditatea aerului poate ajunge în unele cazuri până la 90%, în sezonul rece aceasta scade foarte mult,...

experții noștri

David Ursache
București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr
București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Mircea Enescu
București

Consultant Lifeart Rentals, Shop & Events

Bun găsit, sunt Mircea! Voi fi bucuros să te consiliez cu zâmbetul pe buze în găsirea celei mai potrivite soluții pentru răcirea, încălzirea, ventilarea, umidificarea sau dezumidificarea aerului. Și asta indiferent de spațiul tău ce necesită tratarea aerului. Hai să intrăm în legatură, problema ta e ca și rezolvată!

Daniel Ciuraș
Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu crearea și oferirea de soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This