0
Selectează o Pagină

De la construcţie la finisaje de 3 ori mai repede!

de mai 3, 2019Dezumidificare0 comentarii

O umiditate în aer de 90% (ceea ce inseamnă că este excesivă) și o temperatură de 18°C nu sunt tocmai condițiile optime pentru a avansa cu finisajele. Sunt mai degrabă condiții în care se crează mai mult condens la geamuri, pe pereții exteriori sau pe tavan. Am fost solicitați la această lucrare pentru a elimina umiditatea din glet pe baza de ipsos. Aceasta împiedica constructorul să avanseze cu finisajele.

despre autor

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

PROVOCAREA

O umiditate în aer de 90% (ceea ce inseamnă că este excesivă) și o temperatură de 18°C nu sunt tocmai condițiile optime pentru a avansa cu finisajele. Sunt mai degrabă condiții în care se crează mai mult condens la geamuri, pe pereții exteriori sau pe tavan. Am fost solicitați la această lucrare pentru a elimina umiditatea din glet pe baza de ipsos. Aceasta împiedica constructorul să avanseze cu finisajele. La geamuri era condens, gletul de pe pereți era îmbibat cu apă, iar grinda prezenta pete de mucegai. O provocare numai bună pentru Lifeart!

SOLUŢIA

În condițiile descrise mai sus am propus constructorului următoarea soluție: dezumidificarea forțată. Pentru dezumidificarea forțată se recomandă recircularea volumui de aer de cel puțin 6 ori pe oră cu geamurile închise și la o temperatură de cel puțin 18 °C.

Atunci când se face dezumidificarea forțată e important ca dezumidificatorul să funcționeze 24h/24h, de aceea găleata dezumidificatorului trebuie să fie golită la timp. În felul acesta procesul de uscare nu va fi întrerupt și problema cu umiditatea în exces se va rezolva mult mai repede.

DIFERENŢA FĂCUTĂ DE LIFE ART

 Am eliminart umiditatea în exces în timp 7 zile față de condițiile naturale de uscare. În mod normal, procesul de uscare naturală ar fi durat cel puțin 3 săptămâni.

 

IMPACTUL

Intervenția Lifeart a ajutat constructorul să avanseze cu șlefuirea pereților, apoi să urmeze restul pașilor de finisaje. A avansat de 3 ori mai repede, a scapat de mucegai si eventuale probleme ulterioare generate de umiditatea excesiva.

Ai nevoie de intervenție pentru o inundație casnică? Sau ai umiditate în exces și nu știi cum să scapi de ea? Contactează-ne și intervenim în cel mai scurt timp!

 • 44% Reduceri!

  Aerotermă/ventilator portabil/prelungitor 180W – AIR AP110011

  417,00 lei TVA inclus
 • aspirator constructii heylo V30M

  Aspirator constructii Heylo V30M

  Precomandă 5.310,00 lei TVA inclus
 • dezumidificator-spa-aerial-ad-110

  Dezumidificator aer casnic AERIAL AD 110

  Precomandă 8.060,00 lei TVA inclus
 • dezumidificator-portabil-eco-fral-fd33eco

  Dezumidificator aer casnic Fral FD33ECO

  2.733,00 lei TVA inclus
 • dezumidificator-bucuresti-aerial-ad560

  Dezumidificator aer industrial AERIAL AD560

  Precomandă 12.138,00 lei TVA inclus

Articole sugerate

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Reducerea de 3 ori a timpului de uscare a rășinii dintr-o fabrică din România astfel încât profilul să se usuce în profunzime fară să apară fisuri în profunzime sau la suprafață.

Client responsabil – Uscare ca la carte

Client responsabil – Uscare ca la carte

Am avut plăcerea de a colabora cu Cătălin, care și-a construit o casă P+1, aflată în complexul rezidențial Green City din orașul 1 Decembrie, Giurgiu.

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Andreea Tudor

Consultant Lifeart Vânzări 

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M