0
Selectează o Pagină

Cauți soluții pentru climatizare evenimente? Iată soluția!

de apr. 23, 2019Aer conditionat mobil/incalzire evenimente0 comentarii

În 2019 ai un eveniment sau poate mai multe ce vor fi în perioada cea mai călduroasă. Ești în dilemă în raport cu vremea, care poate sau nu să țină cu tine. Dacă acest eveniment este și într-un spațiu de tip cort, atunci temperatura de afară poate avea un impact major asupra dinamicii evenimentului tău, implicit și a costurilor.

despre autor

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta! Mă poti contacta pe email la silviu@lifeart.ro sau telefonic la 0747.165.406.

Care sunt soluţiile de climatizare pentru evenimente?

Soluţiile de climatizare pentru evenimentul tău vor fi alese în funcţie de cătiva factori importanţi: suprafaţa, volumul şi tipul locaţiei în care se va desfăşura evenimentul, perioada din an şi bineînţeles, bugetul alocat pentru climatizare. Soluţiile de climatizare pot fi extrem de variate, de la unităţi rooftop de 150.000 Btu la răcitoare de aer sau ventilatoare!

01

INCHIRIERE

Aer condiționat mobil

02

INCHIRIERE

Ventilatoare

03

INCHIRIERE

Răcitoare de aer

01

Aer condiționat mobil

Aici este vorba despre echipamente de aer condiționat care vor răci aerul din cortul / hala / studioul unde se va desfăşura evenimentul. Fie că vor răci aerul din interior sau vei folosi echipamente ce se poziționează în exterior și aerul rece ajunge pe tubulaturi în interior aceste echipamente vor fi eficiente, odată bine dimensionate. Dacă alegi echipamente tip coloană, tip Pinguin sau split-uri de podea Fral 6500 acestea vor recircula aerul din interior, răcindu-l. Acesta va avea 16 grade la ieșirea din grilele aparatelor. Cele care aduc aer de afară, de tip rooftop, vor răci acest aer tot până la intervalul 16-17 grade. Cert este că aerul din spațiul unde va fi evenimentul, va fi răcit cu echipamente de aer condiționat mobil. O astfel de închiriere pentru climatizare de evenimente va scoate ceva bani din buzunarele tale.

Beneficii: eficiente în răcire, estetice, raport preț-beneficii corect
Dezavantaje: consum crescut de energie, mobilitate redusă.

02

ventilatoare de aer

Această soluție este cea mai accesibilă. Clar și cea mai puțin eficientă. Închirierea de ventilatoare va pune aerul din spațiul tău în mișcare, dar, tot aer cald va circula. La evenimentele în aer liber sunt recomandate, dar în incinte ce stau sub lumina directă a soarelui, un ventilator doar va muta aerul de colo colo. Poți alege să închiriezi un ventilator din gama noastră pentru evenimente, dacă este potrivit pentru evenimentul tău.

Beneficii: costuri mici, consum mic de energie, mobilitate mare
Dezavantaje: eficenţă redusă, deranjante când sunt direcționate spre invitaţi, gălăgioase.

03

Închiriere răcitoare de aer

Aceste echipamente de răcit aerul, vor recircula aerul din cortul sau hala, studioul etc, unde vei ține evenimentul, și îl vor răci cu aproximativ 5 grade. Răcitoarele de aer sunt o alternativă la închirierea de echipamente de aer condiționat mobil. Costul acestora este mai redus, la fel și eficiența. Un dezavantaj major pentru răcitoare, din cauza sistemului de răcire a aerului prin trecerea acestuia printr-un filtru tip fagure prin care circulă apa, face ca aerul să fie supra-umidificat și să se creeze un climat umed. În combinație cu o temperatură crescută, indicele de confort termic se poate ușor depăși, mediul ambiant fiind neprimitor. Un răcitor de aer poate fi și achiziționat, dar se recomandă utilizarea în regim de ventilație încrucișată.

Beneficii: pret de inchiriere mic,mobilitate, estetică
Dezavantaje: răcire locală, supra-umidifică

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII LIFEART

Pentru mai multe detalii, sau pentru o ofertă personalizată, poți lua oricând legătura cu experții noștri pentru a fi informat în legătură cu ce soluții poți alege pentru climatizarea de evenimente în sezonul cald 2019. La noi vei găsi cele mai bune soluții, pentru că Tratăm aerul nemțește!

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt un tip pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am în spate o experiență diversă în tratarea aerului și lucrări grele soluționate cu succes. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

 • Nou

  Racitor de aer Biocool Wind Force 4

  9.390,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Racitor de aer Biocool Wind Force 7

  10.800,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Racitor de aer Master BC 121

  11.305,00 lei TVA inclus

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M