021.314.2144 office@lifeart.ro

Răcitoare de aer portabile

 

RĂCITOARE DE AER PORTABILE PENTRU INTERIOR ȘI EXTERIOR

Răcitoarele de aer portabile sunt o alternativă excelentă la aparatele de aer condiționat clasice. Răcitoarele de aer sunt prietenoase cu mediul, au nevoie de mai puțină întreținere și sunt mult mai economice. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice, răcitoarele de aer nu degajă în aer gaze dăunătoare de tip CFC. Tehnologia de economisire de energie le face să consume cam cât un bec sau două. Funcționează ca inverter atunci când se taie curentul. Oferă aer sănătos, proaspăt filtrat – spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice care recirculă aerul stătut. Pot fi folosite și în spații deschise (terase, balcoane). Sunt portabile, deci pot fi repoziționate oricând, după bunul plac.

prezentare video

Răcitoare de aer

În acest scurt videoclip, puteţi observa cum funcționează răcitoarele de aer pentru interior și exterior și care sunt avantajele acestora.

BLOGUL LIFEART

INFORMAŢII UTILE

Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău!

Indiferent de dimensiunea cortului sau a spațiului pe care vrei să-l climatizezi, experții nostri îți vor calcula exact capacitatea BTU de care ai nevoie raportată la spațiu, iar tehnicienii vor aduce aerul condiționat mobil, îl vor instala și se vor asigura că funcționează perfect pe tot parcursul evenimentului tău.

Aer condiționat la expoziția Art Safari 2018!

Life Art sprijină proiectul Art Safari pe întreaga durată a evenimentului oferind sistemele de climatizare cu aer condiționat mobil de 400.000BTU. Experții nostri au fost acolo, au oferit consultanță și au determinat raportul dintre dimensiuni-condiții termice-temperatura dorită, iar echipa nostră de tehnicieni…

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Symphony
Product Name
Winter i & Diet 8i
Price
Lei De la 708
Product Availability
Available in Stock

Pin It on Pinterest

Share This