0
Selectează o Pagină

Interventie inundatie – uscare demisol dupa actiunea de stingere a incendiului

de apr. 11, 2019Dezumidificare casnică0 comentarii

Descriere scurtă a contextului: intervenţie solicitată la o reședință privată, regim d+p+2e+M, localizată în Bucureşti, sectorul 1 în apropiere de Mânăstirea Cașin. În urma unui incendiu, acoperişul clădirii a fost total distrus. Apa folosită la stingere a lăsat si demi-solul inundat.

despre autor

Andrei Pîrvănescu

Salutare, eu sunt Andrei! Sunt pasionat de domeniile tehnice, îmi plac oamenii și mă simt împlinit cănd le sunt de ajutor. Voi căuta să înțeleg cât mai bine provocarea cu care te confrunti și îmi voi pune la dispoziție toate cunoștințele și experiența pentru a-ți oferi soluția perfectă!

Fişa de proiect

Intervenţie complexă de dezumidifcare / uscare solicitată la o reședință privată d+p+2e+M, în sectorul 1 vis a vis de mânăstirea Cașin; in urma unui incendiu acoperișul clădirii a fost total distrus. Apa folosită la stingere a lăsat si demi-solul inundat.

Client: Dl Viorel Bumbăcea
Localizare: București, sector 1
Sector de activitate: Casnic-Rezidențial

Provocarea

Uscarea rapidă a subsolului pentru a salva bunurile locatarilor. Din cauza unui scurt circuit al unui aparat de încălzire amplasat în mansarda clădirii, acoperișul a fost cuprins de flăcări . Focul risca să se extindă și la celelalte imobile din imediata vecinătate.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a lichida incendiul, au folosit aproximativ 20 mc apă, care s-a scurs prin subsolul clădirii, ducând cu ea și toată funinginea lemnului ars . Erau în pericol toate bunurile locatarului (chiriaș) de la demi-sol și după scoaterea apei a trebuit sa intervenim rapid (la doar două zile după incendiu), pentru a usca și a evita apariția mucegaiului.

Soluţia

Uscare demi-solului cu două seturi de aparate pentru dezumidificare (dezumidificator+ventilator). In a 3-a zi de la stingerea focului am mers în locație si după o evaluare amănunțită a clădirii realizată impreună cu inginerul de construcție am decis montarea în subsol a două dezumidificatoare și suplimentar doua ventilatoare de mare putere.

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

Impactul

În doar 5 zile de la montarea echipamentelor umiditatea demi-solului a scăzut de la 90% pana la pragul de 27% in aerul expirat si in perete de la 5,8 la 2.3 CM 

Pașii de urmat – la recomandarea inginerului de construcții: beneficiarul clădirii va decoperta tencuiala pereților până la stratul de cărămidă , apoi se va interveni pentru uscarea de profunzime. Estimăm că aceasta va dura aproximativ 7-10 zile cu echipamentele moderne de dezumidificare.

Diferenţa Lifeart

Intevenția rapidă după o minuțioasă analiză a inundației și a efectelor acesteia. Impactul: Rapiditate și eficiență în rezolvarea problemelor legate de umiditate.

Opinia beneficiarului: „Soluţia a însemnat , salvarea subsolului si grăbirea procesului de reparație a clădirii deoarece aceasta este ocupată de mai multi chiriași “”.
Viorel Bumbăcea– Reprezentant Proprietar Imobil

 • dezumidificator-bucuresti-aerial-ad560

  Dezumidificator aer industrial AERIAL AD560

  Precomandă 12.138,00 lei TVA inclus
 • dezumidificator-uscare-rapida-constructii-aerial-ad580

  Dezumidificator aer industrial AERIAL AD580

  Precomandă 14.785,00 lei TVA inclus
 • dezumidificare-sapa-dezumidificator-aerial-ad810-p-2

  Dezumidificator aer industrial AERIAL AD810-P

  Precomandă 18.445,00 lei TVA inclus
 • Dezumidificator AERIAL AD 540

  Dezumidificator aer profesional AERIAL AD 520

  Precomandă 7.795,00 lei TVA inclus

Articole sugerate

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Reducerea de 3 ori a timpului de uscare a rășinii dintr-o fabrică din România astfel încât profilul să se usuce în profunzime fară să apară fisuri în profunzime sau la suprafață.

Client responsabil – Uscare ca la carte

Client responsabil – Uscare ca la carte

Am avut plăcerea de a colabora cu Cătălin, care și-a construit o casă P+1, aflată în complexul rezidențial Green City din orașul 1 Decembrie, Giurgiu.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M