Incalzire

Cele mai eficiente tunuri de caldura pe motorina!

AEROTERMA PE MOTORINA HEYLO K 80

Atunci când vremea de afară nu te ajută, noi da! Îți oferim cea mai bună soluție de încălzire mobilă pentru santiere, construcții, corturi, teren acoperit cu balon și hale.

Trei tipuri de clienți

De obicei suntem sunați de trei tipuri de clienți:

– Cei care au nevoie de tun de căldură mobil pentru a încălzi santierul și astfel să poată continua cu lucrarea;

– Cei care au terenuri de sport acoperite cu balon și au nevoie să încălzească cu aeroterme;

– Cei care organizează evenimente la cort și au nevoie de o soluție mobilă de încălzire.

Vestea bună este că putem oferi o soluție pentru fiecare tip de client și pentru fiecare nevoie de încălzire din sezonul rece. Dacă ai nevoie să încălzești un depozit, o seră, o hală, te putem ajuta! Indiferent de vremea de afară lucrarea de construcție trebuie și poate să continue. Ca să poți realiza finisajele interioare ai nevoie de o temperatură de minim +12ºC, iar turnarea betonului cere o temperatură de minim +5ºC.

Vezi aici și soluții de uscare!

Atunci când vremea de afară nu te ajută, noi da! Îți oferim cea mai buă soluție de încălzire mobilă pentru santiere, construcții, corturi, teren acoperit cu balon și hale:

– aeroterme electrice monofazate și trifazate de la 2kW până la 18kW;.

– tunuri de caldura cu ardere indirecta de la 20kW la 105kW.

– tunuri de caldura pe motorina cu putere mare – până la 220kW.

 De ce tunuri de caldura Heylo si nu altceva?

Avem peste 10 ani de experiență în tratarea aerului și în acești 10 ani am trecut prin numeroase situații care ne-au demonstrat că serviciile pe care le oferim sunt incomplete fără a veni la pachet cu produse de calitate. Tunurile de caldura se gasesc pe toate drumurile dar nu inseamna ca sunt si eficiente. Am experimentat tunurile de caldura pe motorina ieftine si realitatea este ca ne-au adus mai mult paguba.

Pentru ca ne-am dorit sa aducem cele mai bune servicii a trebuit sa incepem sa lucram cu tehnologie germana. Diferenta s-a simtit imediat. Clientii apeleaza la noi pentru ca stiu ca daca nu doresc evenimente neplacute trebuie sa folosească produsele și serviciile noastre. Calitatea acestor aeroterme impiedica “neprevazutele” si treaba se desfașoară de-a dreptul nemțește!

Vezi VIDEO cum funcționează

 

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Contactează-ne și închiriază sau cumpără un tun de caldura pe motorina sau o aeroterma electrica! Experții noștri în încălzire te vor ajuta să găsești soluția perfectă pentru tine!

Lasă un răspuns