Incalzire

Sistem de încălzire iarna, pentru evenimente reușite. Vezi ce trebuie să știi!

Evenimentele reușite, au iarna sistem de încălzire. Vezi ce trebuie să știi!

Unii organizatori de evenimente iau o mică pauză pe perioada iernii. E firesc, în special cei ce se ocupă de nunți sau cei ce organizează evenimente în corturi trebuie să ia în calcul încălzirea. Există soluții, uneori foarte simple și la îndemâna oricui.

Evenimente de calitate pe timp de iarnă? Da, acum se poate.

Sistem de incalzire iarna, pentru evenimente reușite. Vezi ce trebuie să știi! – Unii organizatori de evenimente iau o mică pauză pe perioada iernii. E firesc, în special cei ce se ocupă de nunți sau cei ce organizează evenimente în corturi trebuie să ia în calcul încălzirea. Există soluții, uneori foarte simple și la îndemâna oricui.

Solutii eficiente de încălzire

Încă de anul trecut am adus pentru piața de organizare de evenimente, o noutate în materie de încălzire pentru corturi și nu numai. E vorba despre sistemul de încălzire pe motorină de la producătorul german Heylo, K 160 R. Acesta e compus dintr-un tun de căldură de mare putere ( peste 150Kw), un rezervor securizat de 400 de litri. Mai are un sistem de distribuție cu 3 ieșiri pentru aer cald, tubulaturi flexibile pentru minim 7 metri și maxim 21 metri liniari. Un termostat de ambient cu reglaj electronic poate fi atașat pentru a menține temperatura la cote dorite.

Aceste sisteme de încălzire pe motorină sunt mult mai eficiente pentru corturi sau hale izolate unde nu există suficientă putere electrică. Costurile pentru încălzire cu aeroterme electrice cresc din cauza consumului mare pe care l-ar avea un generator de electricitate diesel. Închirierea acestuia plus costurile pentru combustibil depășește valoarea închirierii unui sistem de încălzire pe motorină.

Cât costă un astfel de sistem de încălzire pentru evenimente

Costurile pentru închirierea de sisteme de încălzire variază în funcție de suprafața de încălzit. Dacă pentru corturi mici se poate închiria un sistem adecvat la prețuri relativ mici, prețurile cresc proporțional cu puterea sistemului de încălzire. Cel mai bine ceri o cotație de preț aici.

Unde pot testa un astfel de sistem?

Aici poți vedea în acțiune sistemul de încălzire pe motorină.

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Poți afla noutăți despre alte metode de încălzire moderne, poți vedea aeroterme electrice foarte silențioase dar și puternice aici. Gama noastră de echipamente de încălzire mobile e diversă și adaptabilă oricărui proiect.

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns