Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Vrei aer condiționat mobil pentru climatizarea evenimentului tău?

inchiriere aer conditionat mobil pentru evenimente la cort

Nu e nimic mai deranjant ca participarea la un eveniment deosebit unde temperatura este, ei bine, să zicem că este nepotrivită. Te-ai îmbrăcat frumos, te-ai parfumat, ți-ai luat cheful cu tine. Ceva însă nu e bine. Disconfortul termic te impiedică să te distrezi și să te simți bine. Fie că e vorba de încălzire sau de răcire pentru evenimente, aici intervenim noi.

Provocarea

Nu e nimic mai deranjant ca participarea la un eveniment deosebit unde temperatura este, ei bine, să zicem că este nepotrivită. Te-ai îmbrăcat frumos, te-ai parfumat, ți-ai luat cheful cu tine. Ceva însă nu e bine. Disconfortul termic te impiedică să te distrezi și să te simți bine. Fie că e vorba de încălzire sau de răcire pentru evenimente, aici intervenim noi. Cei de la Casa Cochet din București au organizat un eveniment pe Domeniul Mikes Zăbala din Covasna.

Evenimentul s-a desfășurat la cort, a avut 80 de persoane și a necesitat și de răcire cu aer conditionat (vezi VIDEO AICI). Dorind să ofere un eveniment de neuitat clienților lor, eveniment în care disconfortul termic să nu aibă nici un cuvânt de spus, a trebuit să găsească o firmă de încredere pentru servicii de climatizare. Ne-au găsit pe noi, Lifeart.

Soluția

În urma consulanței profesionale oferită de colegii nostri, au fost trimise 3 aparate de aer condiționat mobil tip coloană de 60000 BTU. Acestea au fost închiriate timp de o zi. Tehnicienii nostri s-au ocupat în întregime de instalarea și punerea în funcțiune a aparatelor.

Pentru echipa Lifeart contează calitatea serviciului! Așadar, pe tot parcursul evenimentul colegii nostri s-au asigurat că totul funcționează ca la carte. A fost cu siguranță o zi salvată de efectele temperaturilor ridicate.

Impactul

Cu o investiție mică evenimentul a reușit. Cu siguranță participanții s-au putut bucura de un aer răcoros și au putut petrece fără griji. Acest lucru ne-a fost confirmat și de Dna. Alina Avram, coordonator de evenimente:

“Soluția oferită de LifeArt a fost modernă, estetică dar și foarte eficientă. Asistența pe toată durata evenimentului a fost un mare plus, un sentiment de siguranță pentru oaspeți și organizatori, respectiv gazde. Un alt lucru surprinzător a fost deschiderea personalului tehnic de la Lifeart pentru rezolvarea altor probleme, ce în mod normal nu ar fi fost de competența sau obligația lor. Recomand cu încredere serviciile de climatizare oferite de LifeArt Distributie.”

Lasă un răspuns