0
Selectează o Pagină

Vrei aer condiționat mobil pentru climatizarea evenimentului tău?

de mai 9, 2018Aer conditionat mobil/incalzire evenimente0 comentarii

Nu e nimic mai deranjant ca participarea la un eveniment deosebit unde temperatura este, ei bine, să zicem că este nepotrivită. Te-ai îmbrăcat frumos, te-ai parfumat, ți-ai luat cheful cu tine. Ceva însă nu e bine. Disconfortul termic te impiedică să te distrezi și să te simți bine. Fie că e vorba de încălzire sau de răcire pentru evenimente, aici intervenim noi.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Provocarea

Nu e nimic mai deranjant ca participarea la un eveniment deosebit unde temperatura este, ei bine, să zicem că este nepotrivită. Te-ai îmbrăcat frumos, te-ai parfumat, ți-ai luat cheful cu tine. Ceva însă nu e bine. Disconfortul termic te impiedică să te distrezi și să te simți bine. Fie că e vorba de încălzire sau de răcire pentru evenimente, aici intervenim noi. Cei de la Casa Cochet din București au organizat un eveniment pe Domeniul Mikes Zăbala din Covasna.

Evenimentul s-a desfășurat la cort, a avut 80 de persoane și a necesitat și de răcire cu aer conditionat (vezi VIDEO AICI). Dorind să ofere un eveniment de neuitat clienților lor, eveniment în care disconfortul termic să nu aibă nici un cuvânt de spus, a trebuit să găsească o firmă de încredere pentru servicii de climatizare. Ne-au găsit pe noi, Lifeart.

 

Soluția

În urma consulanței profesionale oferită de colegii nostri, au fost trimise 3 aparate de aer condiționat mobil tip coloană de 60000 BTU. Acestea au fost închiriate timp de o zi. Tehnicienii nostri s-au ocupat în întregime de instalarea și punerea în funcțiune a aparatelor.

Pentru echipa Lifeart contează calitatea serviciului! Așadar, pe tot parcursul evenimentul colegii nostri s-au asigurat că totul funcționează ca la carte. A fost cu siguranță o zi salvată de efectele temperaturilor ridicate.

 

Impactul

Cu o investiție mică evenimentul a reușit. Cu siguranță participanții s-au putut bucura de un aer răcoros și au putut petrece fără griji. Acest lucru ne-a fost confirmat și de Dna. Alina Avram, coordonator de evenimente:

“Soluția oferită de LifeArt a fost modernă, estetică dar și foarte eficientă. Asistența pe toată durata evenimentului a fost un mare plus, un sentiment de siguranță pentru oaspeți și organizatori, respectiv gazde. Un alt lucru surprinzător a fost deschiderea personalului tehnic de la Lifeart pentru rezolvarea altor probleme, ce în mod normal nu ar fi fost de competența sau obligația lor. Recomand cu încredere serviciile de climatizare oferite de LifeArt Distributie.”

Vezi cum a arătat evenimentul și sistemele închiriate de aer condiționat:

 

Summary
Aer condiționat mobil pentru climatizarea unei petreceri
Article Name
Aer condiționat mobil pentru climatizarea unei petreceri
Description
Inchiriere aer conditionat mobil pentru evenimente la cort. Sisteme de climatizare mobila pentru evenimente de inchiriat.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M