UMIDOMETRE

MĂSURARE UMIDITATE ÎN ŞAPĂ ŞI ÎN PEREŢI

Măsurarea umidității șapei și a pereților stabilește dacă umiditatea este optimă sau dacă este necesară uscarea. Astfel poți evita ca mai târziu să apară mucegaiul, igrasia sau alte probleme care pot aduce pierderi financiare.

UMIDOMETRE

MĂSURARE UMIDITATE ÎN LEMN

Poate fi identificat nivelul de umiditate din cherestea, PAL, furnir și materiale fibrolemnoase de grosimi de până la max. 25 mm, ca de altfel și din tencuieli normale de ipsos. Poți alege modele care folosesc atât metoda invazivă cât și cea neinvazivă.

UMIDOMETRE

MĂSURARE UMIDITATEA AERULUI

Pentru măsurarea profesională a temperaturii de suprafață și a umidității relative a aerului, bazează-te pe cele mai de calitate și precise termohigrometre!

UMIDOMETRE

MĂSURARE UMIDITATE ÎN MATERIALE MULTIPLE

Higrometre profesionale proiectate pentru măsuratori precise ale temperaturii și a umidității din aer, din materiale de construcții și lemn de densități diferite.

LOGGER

MĂSURARE TEMPERATURĂ SI STOCARE DE DATE

Logger-ele de date profesionale Klima sunt unități de stocare mobilă pentru înregistrarea temperaturii și a umidității aerului, fiind special concepute pentru monitorizarea pe termen lung.

CONSULTANŢĂ 

EXPERTUL TĂU LIFEART

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Dacă aveţi un şantier de o garsonieră sau dezvoltaţi un complex rezidenţial, David vă oferă cele mai bune soluţii de uscare, măsurare umiditate, dezumidificare, încălzire sau intervenţiile la inundaţii. David are o experiență bogată în domeniul tehnic și în managementul umidităţii şi va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile optime pentru şantierul tău!