0
Selectează o Pagină

Închiriază echipamente pentru măsurarea umidității

Măsoară cu precizie umiditatea din şape, pereţi, lemn sau aer

Măsurare umiditate şapă și pereți

Măsurarea umidității șapei și a pereților stabilește dacă umiditatea este optimă sau dacă este necesară uscarea și astfel poți evita mai târziu apariția mucegaiului, a igrasiei și a pierderilor financiare.

Hydromette BL Compact B

Hydromette BL Compact B este un aparat de măsurat umiditatea materialelor de construcții folosind principiul de măsurare a înaltei frecvențe (constanta dielectrică). Senzorul higrometrului este potrivit pentru detectarea non-distructivă a umidității în toate tipurile de materiale de construcții.

Hydromat CM Pro

Hydromat CM determină umiditatea materialelor de construcții întărite și a altor materiale utilizând metoda carburii de calciu. Decizia dacă o suprafață de pardoseală sau perete este gata pentru acoperire, de exemplu, poate fi luată imediat.

Măsurare umiditate lemn

Pinii higrometrului se introduc direct în materialul lemnos. Poate fi identificat nivelul de umiditate din cherestea, PAL, furnir și materiale fibrolemnoase de grosimi de până la max. 25 mm, ca de altfel și din tencuieli normale de ipsos. 

Hydromette BL Compact

Hydromette Compact BL este un aparat electronic de măsurat umiditatea folosit pentru diferite tipuri de lemn, precum și pentru materiale de construcții moi și materiale izolante.

Măsurare umiditate aer

Pentru măsurarea temperaturii de suprafață și a umidității relative a aerului, bazează-te pe experiența profesioniștilor noștri care vor veni însoțiți de cel mai precis echipament și te vor descurca cât ai clipi.

Hydromette BL Compact tf-ir

Produs de firma germană Gann, Hydromette BL Compact TF-IR este un higrometru prevăzut cu senzori pentru măsurători cu infraroșu ale temperaturii de suprafață precum și pentru măsurarea umidității relative și a temperaturii aerului.

Consultanţă profesională

Experţii noştri îți stau la dispoziţie pentru a-ți oferi soluţii personalizate adaptate necesităţilor tale. Contactează-i, vor fi bucuroși să te ajute!

Lilia Lazăr 0747165414

Pasionată de domeniul tehnic, mamă a doi copii și soție devotată, Lilia este omul dedicat și empatic pe care te vei putea sprijini în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. O poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache 0747165406

Proaspăt tătic, îndrăgostit de tot ce are motor și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Solicită OFERTĂ!

6 + 4 =

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M