WhatsApp chat

Închiriază echipamente pentru construcţii

Aici găsești soluţii complete de tratare a aerului pentru profesionişti

Alice A. - clientă

Consultanță - „Dragă Lilia, vrem să-ți mulțumim mult, mult de tot pentru sfaturile tale care ne-au ajutat enorm. Am izolat casa scării așa cum ai spus + am închis ușa la terasă + am adus în interior și aparatul care era pe terasă. În felul acesta s-a văzut o îmbunătățire semnificativă imediat, dar am lăsat aparatele să meargă până joia aceasta inclusiv iar în weekend am și montat parchetul. Tipii care au venit să ia aparatele vineri au măsurat umiditatea și era bine. Mulțumim încă o dată.

Ana Maria S. - clientă

După 10 zile în care dezumidificatorul a scos 10-15 găleți de apă, în sfârșit umiditatea a ajuns la normal! Mulțumesc mult d-lui Răzvan Manolescu pentru ajutor, promptitudine dar și pentru interesul acordat situației! Acum stau liniștită știind că ai mei copii respiră un aer bun!

ÎNCHIRIERE

echipamente profesionale pentru construcţii

Pentru oricare din serviciile noastre de tratare a aerului, experții noștri te vor ajuta să faci cea mai potrivită alegere pentru tine. Astfel o să îți rezolvi problema și o să te încadrezi în buget.

Măsurare umiditate

Profesioniștii nostri vin la tine acasă sau pe șantier, fac măsurătorile și îți oferă soluții potrivite situației tale. Aparatele noastre sunt de mare precizie și folosesc tehnologie de ultimă generație.

Uscare rapidă

Îți propunem cea mai potrivită soluție pentru tine, apoi aducem și montăm rapid aparatele de dezumidificare. După ce acestea îți rezolvă problema, venim și le luăm. Nu trebuie decât să ne suni. Da, este atât de simplu!

Ventilare construcţii

Dacă încerci sa grăbești procesul de uscare sau să elimini praful de pe șantier și nu știi ce este de făcut, la noi vei beneficia de soluții personalizate special adaptate nevoilor tale. Ușor și fără bătăi de cap.

ÎNCĂLZIRE CU AEROTERME

Aerotermă pe motorină sau electrică? Monofazată sau trifazată? Nu-ți face probleme, noi ne asigurăm că vei lua exact ce ți se potrivește. Doar suntem experți în tratarea aerului!

umidificare aer

În mod special în sezonul rece apare nevoia de umidificare. Pentru asta ne-am gândit să-ti oferim umidificatoare spre închiriere cu opțiunea de a cumpăra. Nu rămâne decât să plătești diferența.

intervenții inundații

Inundațiile îți pot produce o mulțime de stricăciuni. Pentru uscarea izolației de sub șapă, a tavanelor, a teraselor și a pereților falși, ai nimerit perfect! Specialiștii nostri te vor scăpa de problemă cât ai clipi.

PARTENERI

experții noștri

David Ursache - București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr - București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Daniel Ciuraș - Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

 

Pin It on Pinterest

Share This