WhatsApp chat

Închiriază echipamente pentru construcţii

Aici găsești soluţii complete de tratare a aerului pentru profesionişti

ÎNCHIRIERE

echipamente profesionale pentru construcţii

Pentru oricare din serviciile noastre de tratare a aerului, experții noștri te vor ajuta să faci cea mai potrivită alegere pentru tine. Astfel o să îți rezolvi problema și o să te încadrezi în buget.

Măsurare umiditate

Profesioniștii nostri vin la tine acasă sau pe șantier, fac măsurătorile și îți oferă soluții potrivite situației tale. Aparatele noastre sunt de mare precizie și folosesc tehnologie de ultimă generație.

Uscare rapidă

Îți propunem cea mai potrivită soluție pentru tine, apoi aducem și montăm rapid aparatele de dezumidificare. După ce acestea îți rezolvă problema, venim și le luăm. Nu trebuie decât să ne suni. Da, este atât de simplu!

Ventilare construcţii

Dacă încerci sa grăbești procesul de uscare sau să elimini praful de pe șantier și nu știi ce este de făcut, la noi vei beneficia de soluții personalizate special adaptate nevoilor tale. Ușor și fără bătăi de cap.

ÎNCĂLZIRE CU AEROTERME

Aerotermă pe motorină sau electrică? Monofazată sau trifazată? Nu-ți face probleme, noi ne asigurăm că vei lua exact ce ți se potrivește. Doar suntem experți în tratarea aerului!

umidificare aer

În mod special în sezonul rece apare nevoia de umidificare. Pentru asta ne-am gândit să-ti oferim umidificatoare spre închiriere cu opțiunea de a cumpăra. Nu rămâne decât să plătești diferența.

intervenții inundații

Inundațiile îți pot produce o mulțime de stricăciuni. Pentru uscarea izolației de sub șapă, a tavanelor, a teraselor și a pereților falși, ai nimerit perfect! Specialiștii nostri te vor scăpa de problemă cât ai clipi.

PARTENERI

Sună pentru consultanță profesională

experții noștri

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Răzvan Manolescu

Salut, sunt Răzvan! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta! 

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

 

Pin It on Pinterest

Share This