Lifeart Services

Uscare Rezidenţială

Home | Lifeart Services | Uscare Rezidenţială

Umiditatea în exces poate cauza probleme grave pentru sănătatea ta și îți poate afecta și casa. Scapă acum de umezeala excesivă, de mucegaiul şi de igrasia din casa ta! Protejează sănătatea ta şi a familiei tale! Păstrează în bună satre lucrurile și bunurile importante din căminul tău. Scapă de orice grijă sau stres legat de umiditate și te vei simti ușurat, relaxat și încrezător

Lifeart Services

Soluţii pentru Umiditate Excesivă, Mucegai şi Igrasie!

Avem o experiență de peste 15 ani în dezumidificarea casnică și industrială. Setăm standardul de calitate în domeniu, prin profesionalismul serviciilor și calitatea echipamentelor. Soluțiile oferite de noi au în centru nevoia ta. Nu-ți vom oferi servicii care nu se potrivesc nevoii tale.

Combate

Umiditatea excesivă

Excesul de umiditate din aer se manifestă prin prezența condensului apărut pe geamuri iar pe termen lung se manifestă prin igrasie. Umiditatea excesivă împiedică capacitatea naturală a organismul de a-și regla temperatura, primele simptome incluzând transpirația, anomalii respiratorii și variații ale circulației sângelui. De asemenea, o umiditate mai mare de 60% favorizează răspândirea virusurilor și a bacteriilor, eliberarea de formaldehidă și alte substanțe toxice din covor sau mobilierul din lemn (care duce la iritații ale ochilor și gâtului). Cel mai mare risc de îmbolnăvire îl au copiii, gravidele, vârstnicii și cei care suferă de boli cronice (în special cei afectați de probleme respiratorii).

Combate

Mucegaiul

Mucegaiul poate fi găsit aproape oriunde, se poate dezvolta pe orice suprafață, cu condiția existenței climatului potrivit și a unei surse de alimentare. Mediile bogate în oxigen, cu umiditate de peste 70% și temperaturi de peste 15 ºC sunt ideale pentru dezvoltarea mucegaiului. Din păcate nu există nicio modalitate practică de a elimina tot mucegaiul și efectele negative pe care le aduce cu sine, singurul mod de a-l controla este de a controla umiditatea, iar dezumidificarea este soluția cea mai rapidă și mai eficientă în astfel de situații. Mucegaiul și sporii de mucegai eliberați în aer pot provoca reacții alergice severe. Acestea ar fi lăcrimarea ochilor, nas înfundat și tuse, congestie nazală și oboseală, agravarea simptomelor de astm.

Combate

Igrasia

Specialistii definesc igrasia ca fiind o umezeală persistentă a pereților dintr-o clădire, care apare din cauza apei care e reținută de porii materialelor din care au fost făcuți pereții. Igrasia e primul semnal de alarmă că pereții casei sunt „bolnavi”. Pereți umezi sunt un fenomen întalnit în mai toate locuințele din România, însă, în general, nu sunt considerați un pericol decât atunci când umezeala dă naștere mucegaiului și igrasiei. Igrasia distruge cam tot ce întâlnește în cale - tencuiala, plăcile de rigips etc. în timp, peretele se va eroda, vopseaua se va exfolia, tencuiala și faianța vor cădea, iar parchetul se va umfla. Cu alte cuvinte, locuința ta va îmbătrâni înainte de vreme și va trebui să investești bani în reparații periodice.

Lifeart Services

Ce trebuie să faci ca să scapi de umezeală, igrasie şi mucegai?

Vezi pașii pe care îi vom parcurge pentru ca tu să scapi definitiv de problema umidității excesive, igrasie și mucegai:

01

etape

Consultanță profesională

în această primă fază ne contactezi pentru a primi consultanță profesională. Experții noștri îți vor pune mai multe întrebări prin care își vor da seama care este nevoia ta în mod concret și detaliat. Îți vor explica cum funcționează serviciul, care este pachetul cel mai potrivit și de ce. În final, vei ști clar cum îți vom rezolva problema umidității, mucegaiului sau a igrasiei.

02

etape

Implementare și Mentenanță

Odată ales pachetul, ți se vor livra echipamentele. Echipa noastră tehnică va măsura umiditatea, va pune pe poziție aparatele și îți vor explica care sunt condițiile ideale în care trebuie să funcționeze aparatele pentru o uscare cât mai eficientă. Pe tot parcursul serviciului, echipa noastră va fi la dispoziția ta. Ne poți contacta pentru orice întrebări, nelămuri sau sfaturi. În situația puțin probabilă în care apar erori sau defecțiuni, ne vom deplasa la tine pentru a repune în funcțiune aparatul/aparatele.

03

etape

Finalizare și Evaluare

La finalul celor 5 zile de uscare, echipa noastră va veni la tine pentru a lua echipamentele. Vor face din nou măsurători, pentru a vedea care a fost efectul serviciului și să poți compara cu valorile indicate inițial. Apoi, după caz, vei primi instrucțiuni, sfaturi și recomandări suplimentare. De acum încolo, te vei putea bucura de un mediu sănătos iar umiditatea, mucegaiul și igrasia vor rămâne doar o amintire neplăcută.

Lifeart Services

Resurse şi Avantaje

Vezi pașii pe care îi vom parcurge pentru ca tu să scapi definitiv de problema umidității excesive, igrasie și mucegai:

01

Echipamente

Dezumidificatoare Profesionale

Dezumidificatoarele sunt echipamente care captează aerul și îl răcesc condensând umiditatea din el. Această umiditate este apoi scursă în vasul colector. Practic, deshidratează aerul. Dezumidificatoarele puse la dispoziție în pachetele noastre sunt folosite pentru uz industrial și au capacitatea de a colecta zilnic o cantitate impresionană de apă: între 44 l / zi și 78 l / zi!

02

Echipamente

Ventilatoare Industriale

Ventilatoarele industriale ajută enorm procesul de dezumidificare. Ele forțează umiditatea din materiale să iasă la suprafață și mențin aerul în mișcare astfel încât acesta să fie absorbit eficient de către dezumidificator. Ventilatoarele propuse în pachetele noastre sunt folosite pentru uz prefesional și au un volum de aer circulat între 1200 m³ / h și 3900 m³ / h!

03

AVANTAJE

Servicii Complete

În oferta noastră am vrut să introducem mai mult decât aparaturi profesionale. Știm ce stresantă poate fi o problemă de acest gen, așa că am inclus în pachete toate elementele care știm că îți pot aduce stres și pe care vrem să le suportăm noi. Tu nu trebuie să faci nimic, noi suntem experții și te ajutăm cu tot de la a la z. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi!

Lifeart Services

Pachete Promoţionale

Alege pachetul potrivit nevoilor tale sau sună un consultant pentru îndrumare specifică. Dacă vom constata împreună că ai nevoie de o altă configurație a pachetelor, aceasta se poate realiza specific pentru a rezolva problema ta de către specialiștii Lifeart. Prețurile includ transportul în zona București și Ilfov. Putem asigura serviciul și în alte zone din țară. Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Toate prețurile de mai jos conţin TVA.

Pachet Garsonieră

504 RON
 • Consultanţă Profesională
 • 5 x Zile de Închiriere
 • 2 x Măsurători Umiditate
 • 1 x Dezumidificator 44 Litri/24 H
 • 1 x Ventilator Industrial
 • Transport Echipamente Tur-Retur
 • Mentenanţă Echipamente
 • Bonus: Aparat de Măsurat Umiditatea!

Pachet 2 Camere

620 RON
 • Consultanţă Profesională
 • 5 x Zile de Închiriere
 • 2 x Măsurători Umiditate
 • 1 x Dezumidificator 62 Litri/24 H
 • 1 x Ventilator Industrial
 • Transport Echipamente Tur-Retur
 • Mentenanţă Echipamente
 • Bonus: Aparat de Măsurat Umiditatea!

Pachet 3 Camere

1000 RON
 • Consultanţă Profesională
 • 5 x Zile de Închiriere
 • 2 x Măsurători Umiditate
 • 1 x Dezumidificator 78 Litri/24 H
 • 2 x Ventilator Industrial
 • Transport Echipamente Tur-Retur
 • Mentenanţă Echipamente
 • Bonus: Aparat de Măsurat Umiditatea!

Lifeart Rentals

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

David Ursache

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta!

Lifeart Services

Solicită Ofertă de Uscare Rezidenţială

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Services te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Services

Servicii Recomandate

Lifeart Rentals

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.