Lifeart Services

Soluţii Ecologice Inteligente de Igienizare cu Ozon

Home | Lifeart Services | Igienizare cu Ozon

Tehnologia de igienizare cu ozon de la Airmaid se adresează restaurantelor şi bucătăriilor comerciale care sunt preocupate de reducerea mirosurilor şi a grăsimilor. Ozonul reduce emisiile de mirosuri cu până la 95% şi degradează grăsimile din tubulaturile de ventilaţie în apă şi reziduuri minerale uscate .

Lifeart Services

Soluţii pentru Reducerea Mirosurilor şi a Grăsimilor din Sistemele de Ventilaţie

AirMaid este unul dintre liderii mondiali în domeniul reducerii mirosurilor şi a depunerilor de grăsime din tubulaturile de ventilaţie ale bucătăriilor comerciale. Tehnologia AirMaid este utilizată în prezent în peste 30 de ţări în toate tipurile de bucătării comerciale, de la mici restaurante fast food pănă la restaurante Michelin.

AVANTAJE

Reducerea Mirosurilor

Seria V este proiectată special pentru restaurante și bucătării industriale unde standardele pentru eliminarea grăsimii și a mirosurilor sunt foarte înalte. AirMaid este echipat cu sistemul nostru unic Corona Glass Cell (Celula de Sticlă Corona) care aproape că nu necesită întreținere. Ozonul este, desigur, bine cunoscut pentru eficiența sa în eliminarea mirosurilor de mâncare din sistemele de ventilație, dar ce e mai puțin cunoscut este că omoară bacteriile care se dezvoltă rapid în grăsimi. Mai mult, capacitatea sa de a curăța eficient și continuu sistemele de ventilație, nu doar că reduce costurile, ci face posibilă recuperarea energiei termice chiar și din sistemele de ventilație pline de grăsimi din bucătării, reducând astfel și mai mult costurile de operare ale unui restaurant.

AVANTAJE

Reducerea Grăsimilor

Seria T a fost proiectată în strânsă colaborare cu municipalitățile și companiile care doresc să reducă la minimum riscurile de sănătate și mirosurile în apropierea stațiilor de pompare, a stațiilor de tratare a apei și a altor sisteme de apă și canalizare. Gazele nocive, cum ar fi hidrogenul sulfurat care se formează în apa reziduală, sunt periculoase și sunt direct asociate cu riscuri pentru sănătate. Datorită AirMaid T, aceste gaze pot fi neutralizate eficient. Printre cele mai mari beneficii ale decontaminării chimice cu ozon, este eliminarea mirosurilor, beneficiind de ea în mare măsură cei care lucrează sau locuiesc în apropierea incintelor poluante. AirMaid T este, de asemenea, disponibil într-o versiune portabilă, unde producția de ozon poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice.

AVANTAJE

Siguranţă la Incendiu

AirMaid W este o unitate mobilă care poate fi utilizată cu ușurință în spații mici. Datorită designului său, AirMaid W este ușor de utilizat și elimină cu ușurință mirosurile de deșeuri, alimente, fum, mucegai, vopsea etc. Bacteriile și virusurile din aer sunt, de asemenea, reduse. Domenii de aplicare sunt multiple: Ghene, Stații de reciclare, Mansarde și subsoluri, Case și birouri, Bucătării, Fumoare, Camere de hotel și cabane, Mașini și bărci.

Lifeart Services

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

Andreea Tudor

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Lifeart Services

Solicită Ofertă de Igienizare cu Ozon

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Services te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Services

Servicii Recomandate

Lifeart Rentals

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.