Lifeart Services

Curăţare Tunuri Motorină

Home | Lifeart Services | Curăţare Tunuri Motorină

Avem o vastă experiență și expertiză în service-ul și mentenanța tunurilor de căldură pe motorină. Tehnicienii noștri au fost pregătiți în Germania la liderul mondial în tunuri de căldură - Heylo. Serviciul de mentenanță include două testări profesionale ale tunului. Prima se realizează la aducerea echipamentului iar cea de-a doua la finalizarea mentenanței. Am configurat acest serviciu pentru a fi cât mai accesibil tuturor profesioniștilor care au nevoie de mentenanță și întreținere pentru tunurile de căldură utlizate, tarife de la 499 lei.

Lifeart Services

Soluţii pentru Mentenanţa Tunurilor de Motorină

În situaţiile în care mentenanța corespunzătoare a tunurilor de căldură pe motorină nu poate fi realizată la timp şi de către personal specializat, există riscul apariţiei a minim patru probleme grave. Un tun de căldură neverificat periodic poate avea probleme de siguranță pe timpul exploatării. Reglajele tehnice improprii pot crește consumul de motorină, iar componentele se degradează mai repede fără mentenanță curentă. Pentru recuperarea investiției într-un tun de căldură, este important ca tunul să funcționeze eficient şi în parametrii recomandaţi de către producător.

Lifeart Services

Ce include şi cât costă serviciul de curățare tunuri motorină?

Sunt minim 4 probleme grave care pot apărea dacă nu realizați mentenanța corespunzătoare a tunurilor dvs. de căldură pe motorină.

01

etape

Constatare și Evaluare

Odată ce tunul dvs. de încălzire pe motorină ajung e la specialiștii noștri acesta va fi testat și evaluat pentru a se evidenția eventualele probleme de funcționare.

02

etape

Curățare Exterioară

Pasul următor constă într-o curățare exterioară profesională. Se vor curăța toate elementele, cu atenție specială la butoanele și zona de ardere a tunului de căldură.

03

etape

Curățare Interioară

Tunul de căldură va fi desfăcut în elemente componente iar acestea vor fi curățate cu soluții profesionale. Ne vom axa în special pe camera de ardere.

04

etape

Verificare Presiune Pompă

Presiunea pompei de motorină se va testa inițial iar apoi se va regla cu echipamente speciale produse de liderul mondial în tunuri de căldură - Heylo Germania.

05

etape

Testare finală

Ultimul pas îl constituie testare finală pentru a identifica parametri optimi pentru funcționare tunului dvs. de căldură. Apoi tunul dvs. va putea funcționa la capacitate maximă.

06

Preţ pachet

499 RON

Tariful nu include transport tur-retur şi eventuale piese de schimb şi este valabil pentru un maxim de 2 ore de manoperă. Dacă în urma constatării inițiale se observă că timpul de mentenanță și service diferă, veți fi informat imediat.

Lifeart Rentals

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

Lilia Lazăr

Salut, sunt Lilia! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta!

Lifeart Services

Solicită Ofertă de Curăţare Tunuri Motorină

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Services te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Rentals

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții. 

Lifeart Rentals

Închiriere Aeroterme și Tunuri de Căldură

Ai nevoie de încălzire pentru concertul, festivalul, târgul sau evenimentul tău? Doar contactează-ne, iar noi o să încingem atmosfera. La propriu. Avem aeroterme electrice, tunuri de caldura si sisteme de incalzire puternice, economice si usor de transportat care pot fi utilizate atat in spatii interioare cat si afara.

Lifeart Services

Servicii Recomandate