Lifeart Rentals

Închiriaţi echipamentele cele mai fiabile şi cele mai eficiente pentru controlul umidităţii, încălzirea şantierelor, exhaustarea prafului şi generarea de curent electric!

Soluţii pentru Construcţii

Inchiriere Echipamente

Suntem o firmă autohtonă, cu aproape 15 ani experiență în domeniul tratării aerului, oferind spre vânzare și închiriere produse de cea mai bună calitate, de la cei mai importanți producători germani din domeniu. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de tratare a aerului, fiind împărțiți în cinci divizii: Lifeart Rentals (inchiriere soluții de dezumidificare în construcții și intervenții inundații), Lifeart Events (închiriere climatizare mobilă pentru evenimente).

Lifeart Rentals

Consultanţă Profesională

Oferim mai mult decât servicii de închiriere, consultanţii Lifeart Rentals vă vor ajuta să alegeţi echipamentele cele mai fiabile şi cele mai eficiente pentru controlul umidităţii, încălzirea şantierelor, exhaustarea prafului şi generare de curent electric adaptate perfect proiectului dumneavoastră!

Aveţi nevoie urgentă de echipamente?

0770.714.681

Lifeart Rentals

Portofoliu

Suntem o firmă autohtonă, cu aproape 15 ani experiență în domeniul tratării aerului, oferind spre vânzare și închiriere produse de cea mai bună calitate, de la cei mai importanți producători germani din domeniu. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de tratare a aerului, fiind împărțiți în cinci divizii: Lifeart Rentals (inchiriere soluții de dezumidificare în construcții și intervenții inundații), Lifeart Events (închiriere climatizare mobilă pentru evenimente), Lifeart Shop (vânzare de produse de tratare a aerului pentru uz casnic și industrial), Lifeart Services (uscare și intervenție la inundații rezidențiale, igienizare cu ozon și servisare a tunurilor de căldură pe motorină) și Lifeart Green Pack (achiziție și instalare de panouri fotovoltaice, răcitoare de aer și pompe de căldură. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Bog’Art, Erbașu, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea optimă a echipamentelor pe tot parcursul lucrărilor, prevenind orice neplăcere.

Vânzare Echipamente

Lifeart Shop

Oferim o gamă variată de produse destinate tratării aerului pentru acasă sau pentru uz industrial de la branduri recunoscute. Aici vei gasi produsele cu tehnologiile cele mai avansate la preţuri avantajoase!

Coș
Autentificare

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Coș
Contul Meu
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi: