WhatsApp chat

Ventilatoare portabile

VENTILATOARE PORTABILE

Domeniul construcțiilor este în continuă schimbare și dezvoltare ridicând standardul tot mai mult. Pentru asta ventlatoarele portabile Heylo au tehnologie de ultimă oră care face față celor complexe și mai grele condiții de utilizare.

VENTILATOARE PORTABILE

În mediile în care există risc de explozie și deficit de oxigen, ventilatoarele Heylo ATEX sunt cea mai bună alegere. În procesul de curățare a combustibilului sau al rezervoarelor, cât și la lucrări de reparație și mentenanță din canale și stații petroliere, ventilatoarele antiex portabile Heylo Atex extrag gazele periculoase repede și în siguranţă.

TUBULATURI FLEXIBILE / SACI COLECTORI DE PRAF

Tubulaturile flexibile AIR vin în lungime standard de 10 m și diametru de 150 mm ~ 500 mm. Stratul exterior din PVC ignifug este proiectat să reziste în condiții grele de lucru și prelungește durata de viață a tubulaturii, protejând-o de uzură. Arcul de oțel care se desfășoară pe circumferința tubulaturii nu se îndoaie, nu se deformează și nu se rupe ușor. Materialul este excelent pentru exhaustarea fumului, colectarea prafului, ventilație, climatizare și aplicații industriale. Sacii colectori de praf din material textil cu lungimea standard de 3 m vor ajuta la eliminarea eficientă a prafului din spații închise, sau în condiții speciale de lucru.

Sună pentru consultanță profesională

experții noștri

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Răzvan Manolescu

Salut, sunt Răzvan! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta! 

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

 

Pin It on Pinterest

Share This