INSTRUMENTE DE MĂSURAREA UMIDITĂȚII LEMNULUI

Utilizarea acestei tehnici este recomandată de mai multe asociații de specialiști pentru diverse tipuri de măsurători și a fost folosită, astfel, în practică alături de alte măsurători electrice. Hydromat CM este ușor de utilizat.Toate măsurătorile pot fi făcute direct pe obiect utilizând dispozitivele conținute în trusă și permite obținerea de informații rapide în ceea ce privește starea actuală de umiditate.

Consultanţă profesională

Experţii noştri îți stau la dispoziţie pentru a-ți oferi soluţii personalizate adaptate necesităţilor tale. Contactează-i, vor fi bucuroși să te ajute!

Lilia Lazăr 0747165414

Pasionată de domeniul tehnic, mamă a doi copii și soție devotată, Lilia este omul dedicat și empatic pe care te vei putea sprijini în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. O poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache 0747165406

Proaspăt tătic, îndrăgostit de tot ce are motor și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Solicită OFERTĂ!

6 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This