WhatsApp chat

RAcitoare de aer ecologice

Domestice Si comerciale
 

PENTRU INTERIOR ŞI EXTERIOR

RACITOARE DE AER PORTABILE

Racitoarele de aer portabile sunt o alternativă excelentă la aparatele de aer condiționat clasice!
Racitoarele de aer sunt prietenoase cu mediul, au nevoie de mai puțină întreținere și sunt mult mai economice. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice, răcitoarele de aer nu degajă în aer gaze dăunătoare de tip CFC. Tehnologia de economisire de energie le face să consume cam cât un bec sau două. Funcționează și pe inverter atunci când se taie curentul. Oferă aer sănătos, răcoros, proaspăt filtrat, purificat și umidificat – spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice care recirculă aerul stătut. Pot fi folosite în spații deschise (terase, balcoane). Sunt portabile, deci pot fi repoziționate oricând, după bunul plac.

PROMOŢIE

OFERTA RENT-TO-BUY

Ai vrea să cumperi un racitor de aer dar îţi doreşti să-l încerci mai întâi? Prin sistemul rent-to-buy, ţi-l oferim spre închiriere la un pret avantajos! Dacă îţi place – ceea ce suntem siguri că se va întâmpla – şi te hotăreşti să-l cumperi, plătesti doar diferenţa. Foarte simplu!

Racitor de aer Symphony DIET 8I – tarif de închiriere 12 EUR/Zi + TVA.
Racitor de aer Symphony Winter I – tarif de închiriere 22 EUR/Zi + TVA.

Serviciul de închiriere nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

prezentare video

RAcitoare de aer

În acest scurt videoclip, puteţi observa cum funcționează racitoarele de aer pentru interior și exterior și care sunt avantajele acestora.

BLOGUL LIFEART

INFORMATII UTILE

5 sfaturi pentru o casă mai economică

5 sfaturi pentru o casă mai economică

Te-ai uitat vreodată la factura de energie și te-ai gandit că risipa este mult prea mare? Sau că poate unii consumatori sunt de vină? Deși nu poți controla unele aspecte ale consumului de electricitate, adevărul este că îți poți transforma casa într-una economică, ba...

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
Symphony
Product Name
Winter i & Diet 8i
Price
Lei De la 708
Product Availability
Available in Stock
 

Pin It on Pinterest

Share This