WhatsApp chat

DEZUMIDIFICATOARE DE AER

 

DEZUMIDIFICATOARE

CASNICE

Dezumidificatoarele casnice Aerial vor fi ușor de poziționat datorită designului lor plăcut și vor asigura un nivel de umiditate optim, indiferent unde ai avea nevoie să le instalezi: în cameră, în sufragerie, în baie, sau în spațiile de depozitare.

DEZUMIDIFICATOARE

SEMI-PROFESIONALE

Dezumidificatoarele semi-profesionale sunt potrivite atât în construcții cât și pentru uz casnic. Sunt ușor de manevrat, robuste, economice și silențioase.

DEZUMIDIFICATOARE

PENTRU SPA ŞI PISCINE

Dezumidificatoarele FRAL FSW, sunt potrivite pentru piscine si functioneaza ca unitati monobloc, cu compresor incorporat, nefiind necesare alte instalatii suplimentare cum ar fi tubulaturi sau spatii tehnice.

AERIAL

QUALITY MADE IN GERMANY

experții noștri

David Ursache - București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr - București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Daniel Ciuraș - Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
AERIAL, FRAL
Product Name
Dezumidificatoare
 

Pin It on Pinterest

Share This