DEZUMIDIFICATOARE DE AER

 

DEZUMIDIFICATOARE

CASNICE

Dezumidificatoarele casnice Aerial vor fi ușor de poziționat datorită designului lor plăcut și vor asigura un nivel de umiditate optim, indiferent unde ai avea nevoie să le instalezi: în cameră, în sufragerie, în baie, sau în spațiile de depozitare.

DEZUMIDIFICATOARE

CU MONTARE PE PERETE

Dezumidificatoarele Aerial din seria WT sun destinate special uscătoriilor și camerelor tehnice. Acestea sunt economice și nu vor genera umiditate reziduală.

DEZUMIDIFICATOARE

SEMI-PROFESIONALE

Dezumidificatoarele semi-profesionale sunt potrivite atât în construcții cât și pentru uz casnic. Sunt ușor de manevrat, robuste, economice și silențioase.

DEZUMIDIFICATOARE

PENTRU SPA ŞI PISCINE

Dezumidificatoarele FRAL FSW, sunt potrivite pentru piscine si functioneaza ca unitati monobloc, cu compresor incorporat, nefiind necesare alte instalatii suplimentare cum ar fi tubulaturi sau spatii tehnice.

DEZUMIDIFICATOARE

CU SILICAGEL

Dezumidificator profesional ce folosește principiul condensării prin tehnologia pompei de căldură cu recuperare de energie. Util în construcții pentru uscarea camerelor după inundație, pivnițe, garaje, arhive și șantiere.

AERIAL

QUALITY MADE IN GERMANY

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ

EXPERŢII LIFEART

Lilia Lazăr

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste patru ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 09:00-17:00, S-D: închis.

Formular de contact

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
AERIAL, FRAL
Product Name
Dezumidificatoare

Pin It on Pinterest

Share This