WhatsApp chat

DEZUMIDIFICATOARE DE AER

 

DEZUMIDIFICATOARE

CASNICE

Dezumidificatoarele casnice Aerial vor fi ușor de poziționat datorită designului lor plăcut și vor asigura un nivel de umiditate optim, indiferent unde ai avea nevoie să le instalezi: în cameră, în sufragerie, în baie, sau în spațiile de depozitare.

DEZUMIDIFICATOARE

SEMI-PROFESIONALE

Dezumidificatoarele semi-profesionale sunt potrivite atât în construcții cât și pentru uz casnic. Sunt ușor de manevrat, robuste, economice și silențioase.

DEZUMIDIFICATOARE

INDUSTRIALE ŞI COMERCIALE

Dezumidificatoarele Aerial pentru uz industrial sau comercial sunt proiectate pentru utilizarea în construcții sau pe șantiere și sunt recunoscute ca fiind cele mai fiabile, economice și robuste, asigurând funcționare fără reproș în cele mai grele condiții.

DEZUMIDIFICATOARE

PENTRU SPA ŞI PISCINE

Dezumidificatoarele FRAL FSW, sunt potrivite pentru piscine si functioneaza ca unitati monobloc, cu compresor incorporat, nefiind necesare alte instalatii suplimentare cum ar fi tubulaturi sau spatii tehnice.

AERIAL

QUALITY MADE IN GERMANY

experții noștri

David Ursache
București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș
București

Consultant Lifeart Events, Rentals & Shop

Bună! Eu sunt Florin și sunt pasionat de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste 12 ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare, îți stau la dispoziție!

Showroom: Șoseaua Ciorogîrlei 190A, Sat Bîcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

  Formular de contact

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  5 based on 4 votes
  Brand Name
  AERIAL, FRAL
  Product Name
  Dezumidificatoare
   

  Pin It on Pinterest

  Share This