Soluţii pentru Construcţii

Lifeart Rentals

Închiriaţi cele mai fiabile şi cele mai eficiente dezumidificatoare, ventilatoare industriale, tunuri de căldură, aeroterme, sisteme de exhaustare a prafului şi generatoare de curent electric!

Inchiriere Echipamente

Lifeart Rentals

De peste 15 ani, Lifeart Rentals este prima alegere pentru dezumidificarea, ventilarea şi încălzirea şantieror mici şi mari din România!

Lifeart Rentals

Consultanţă Profesională

Oferim mai mult decât servicii de închiriere, consultanţii Lifeart Rentals vă vor ajuta să alegeţi echipamentele cele mai fiabile şi cele mai eficiente pentru controlul umidităţii, încălzirea şantierelor, exhaustarea prafului şi generare de curent electric adaptate perfect proiectului dumneavoastră!

Aveţi nevoie urgentă de echipamente?

0770.714.681

Lifeart Rentals

Portofoliu

Suntem o firmă autohtonă, cu aproape 15 ani experiență în domeniul tratării aerului, oferind spre vânzare și închiriere produse de cea mai bună calitate, de la cei mai importanți producători germani din domeniu. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de tratare a aerului, fiind împărțiți în cinci divizii: Lifeart Rentals (inchiriere soluții de dezumidificare în construcții și intervenții inundații), Lifeart Events (închiriere climatizare mobilă pentru evenimente), Lifeart Shop (vânzare de produse de tratare a aerului pentru uz casnic și industrial), Lifeart Services (uscare și intervenție la inundații rezidențiale, igienizare cu ozon și servisare a tunurilor de căldură pe motorină) și Lifeart Green Pack (achiziție și instalare de panouri fotovoltaice, răcitoare de aer și pompe de căldură. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Bog’Art, Erbașu, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea optimă a echipamentelor pe tot parcursul lucrărilor, prevenind orice neplăcere.

Aveţi probleme cu umiditatea din infiltraţii?

Descoperiţi Mursec Eco!

Llança-Abans.jpg Llança-Despres.jpg
humedades-capilaridad_humicontrol.png Humedades-capilaridad_después.png
Humedades-en-fachada-1-antes.jpg Humedades-en-fachada-1-despues-scaled.jpg

Nou în România!

Mursec Eco

Soluţia Permanentă Împotriva Umidităţii Ascedente

Lifeart aduce în premieră în România dispozitivul cu multifrecvență MURSEC ECO bazat pe tehnologia SmartPolar®. Mursec Eco emite impulsuri de frecvență foarte scăzută care opresc infiltrarea apei în fundaţii şi pereţi prin inversarea polarităţii moleculelor de apă.

Coș
Autentificare

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Coș
Contul Meu
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi: