Lifeart Events

Închiriere Aer Condiţionat Mobil Rooftop 150.000 BTU

Home | Lifeart Events | Închiriere Aer Condiționat Mobil | Închiriere Aer Condiționat Mobil Rooftop 120.000 BTU

Echipamentele de tip rooftop sunt folosite la magazine tip market, sedii birouri, restaurante, hoteluri, banci, sedii de birouri etc, fiind echipamente de aer conditionat montate pe acoperisul cladiriilor sau la nivelul solului si asigura aer proaspat racit sau incalzit la temperaturile dorite. Circuit frigorific cu 2 compresoare Scroll Copeland in tandem, ofera posibilitatea de a functiona in sarcina partiala. Circuit frigorific cu 2 compresoare Scroll Copeland in tandem, ofera posibilitatea de a functiona in sarcina partiala.

Tarif de Închiriere de la

220 EUR

Tariful de închiriere prezentat mai sus este pe zi fără TVA, nu include transport şi montaj şi este valabil pentru minim două zile de închiriere. Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Events

Consultanţă Profesională

Expertul Tău

Florin Cordiş

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Lifeart Events

Solicită Ofertă de Climatizare

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Events te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Events

Echipamente Similare

Tarifele de închiriere prezentate mai sus sunt pe zi fără TVA, nu includ transport şi montaj şi sunt valabile pentru minim două zile de închiriere.
Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Tarifele de închiriere prezentate mai sus sunt pe zi fără TVA, nu includ transport şi montaj şi sunt valabile pentru minim două zile de închiriere. Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Events

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.