WhatsApp chat

SOLUȚII INTELIGENTE DE IGIENIZARE CU OZON

TEHNOLOGIA ECOLOGICĂ DE CURĂȚARE CU OZON AIRMAID
® DECONTAMINEAZĂ DISTRUGÂND BACTERIILE, REDUCE MIROSURILE ȘI ELIMINĂ GRĂSIMILE DIN SISTEMELE DE VENTILAȚIE PROTEJÂND ASTFEL ÎMPOTRIVA INCENDIILOR.

TEHNOLOGIE DE CURĂȚARE CU OZON PENTRU REDUCEREA MIROSURILOR ȘI GRĂSIMII DIN SISTEMELE DE VENTILAȚIE

Seria V este proiectată special pentru restaurante și bucătării industriale unde standardele pentru eliminarea grăsimii și a mirosurilor sunt foarte înalte. AirMaid este echipat cu sistemul nostru unic Corona Glass Cell (Celula de Sticlă Corona) care aproape că nu necesită întreținere. Ozonul este, desigur, bine cunoscut pentru eficiența sa în eliminarea mirosurilor de mâncare din sistemele de ventilație, dar ce e mai puțin cunoscut este că omoară bacteriile care se dezvoltă rapid în grăsimi. Mai mult, capacitatea sa de a curăța eficient și continuu sistemele de ventilație, nu doar că reduce costurile, ci face posibilă recuperarea energiei termice chiar și din sistemele de ventilație pline de grăsimi din bucătării, reducând astfel și mai mult costurile de operare ale unui restaurant.

Generator de ozon AirMaid 5000V

Volum de aer tratat – 2500 m3/h

Capacitate de ozonare – 5000 mg/h

Putere – 100 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 10 Kg

Dimensiuni – 300 x 402 x 252 mm

Garanție – 3 ani

CONTACTEAZĂ-NE!

Serviciul nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

TEHNOLOGIE ECOLIGICĂ PENTRU DECONTAMINAREA PROFESIONALĂ A MIROSURILOR ȘI GAZELOR.

Seria T a fost proiectată în strânsă colaborare cu municipalitățile și companiile care doresc să reducă la minimum riscurile de sănătate și mirosurile în apropierea stațiilor de pompare, a stațiilor de tratare a apei și a altor sisteme de apă și canalizare. Gazele nocive, cum ar fi hidrogenul sulfurat care se formează în apa reziduală, sunt periculoase și sunt direct asociate cu riscuri pentru sănătate. Datorită AirMaid T, aceste gaze pot fi neutralizate eficient. Printre cele mai mari beneficii ale decontaminării chimice cu ozon, este eliminarea mirosurilor, beneficiind de ea în mare măsură cei care lucrează sau locuiesc în apropierea incintelor poluante. AirMaid T este, de asemenea, disponibil într-o versiune portabilă, unde producția de ozon poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice.

Generator de ozon AirMaid 2000T

Capacitate de ozonare – 2000 mg/h

Putere – 100 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 8 Kg

Dimensiuni – 250 x 300 x 180 mm

Garanție – 3 ani

CONTACTEAZĂ-NE!

Serviciul nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

TEHNOLOGIE MODERNĂ, EFICIENTĂ ȘI ECOLOGICĂ PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR DIN SPAȚIILE MICI

AirMaid W este o unitate mobilă care poate fi utilizată cu ușurință în spații mici. Datorită designului său, AirMaid W este ușor de utilizat și elimină cu ușurință mirosurile de deșeuri, alimente, fum, mucegai, vopsea etc. Bacteriile și virusurile din aer sunt, de asemenea, reduse. Domenii de aplicare sunt multiple: Ghene, Stații de reciclare, Mansarde și subsoluri, Case și birouri, Bucătării, Fumoare, Camere de hotel și cabane, Mașini și bărci.

Generator de ozon AirMaid 500W

Capacitate de ozonare – 500 mg/h

Putere – 55 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 4 Kg

Dimensiuni – 135 x 360 x 145 mm

Garanție – 3 ani

CONTACTEAZĂ-NE!

Serviciul nu poate fi achiziționat online. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați telefonic sau prin email un expert Lifeart.

Cum să scapi de umiditate

Cum să scapi de umiditate

Citind acest articol vei afla cum să scapi de umiditate. Al doilea articol ce răspunde concret la o întrebare puctuală e aici. În articolul anterior am pornit această serie și am aflat cu ce se măsoară umiditatea, așa că mergem mai departe. După ce ai stabilit ce...

citește mai mult
Cum scapi de infiltratii in pereti?

Cum scapi de infiltratii in pereti?

În urma unei sertizări nereușite a țevii de apă din camera tehnică, apa a picurat timp de o luna fără să se știe de acest lucru. Apa s-a infiltrat până la hidroizolația dintre placa de beton și polistirenul extrudat de sub șapă. Primele două rânduri de cărămidă din...

citește mai mult

PARTENERI

experții noștri

David Ursache
București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș
București

Consultant Lifeart Events, Rentals & Shop

Bună! Eu sunt Florin și sunt pasionat de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste 12 ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare, îți stau la dispoziție!

Showroom: Șoseaua Ciorogîrlei 190A, Sat Bîcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

    Formular de contact

     

    Pin It on Pinterest

    Share This