Lifeart Rentals

Închiriere Aerotermă Electrică Trifazată Heylo DE 20

Home | Lifeart Rentals | Închiriere Aeroterme | Închiriere Aerotermă Electrică Trifazată Heylo DE 20

Aeroterma electrica Heylo DE 20 industrială cu încălzire electrică trifazată, asigură o încălzire rapidă și curată pe șantiere, în întreprinderi, la evenimente și în multe alte situații.Vrei o aerotermă electrică robustă pe care te poți baza? Te poți opri din căutări, tocmai ai găsit-o. Heylo DE 20 este cea mai silențioasă aerotermă electrică din categoria ei. Cu 3 trepte de putere calorică poate fi potrivită pentru orice proiect mic, mediu sau mare. Încălzește rapid încăperi de la 25 mp. Poate fi folosită pe regim manual sau conectată la un termostat de ambient. Producătorul garantează că aeroterma electrică Heylo DE 20 poate funcționa în regim automat pe termen nedefinit când este conectată la termostat de ambient și priză cu împământare.

Tarif de Închiriere de la

20 EUR

Tariful de închiriere prezentat mai sus este pe zi fără TVA, nu include transport şi montaj şi este valabil pentru minim două zile de închiriere. Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Rentals

Solicită Ofertă de Închiriere

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Events te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Rentals

Echipamente Similare

Tarifele de închiriere prezentate mai sus sunt pe zi fără TVA, nu includ transport şi montaj şi sunt valabile pentru minim două zile de închiriere.
Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Rentals

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.