TEHNOLOGIE DE CURĂȚARE CU OZON PENTRU REDUCEREA MIROSURILOR ȘI GRĂSIMII DIN SISTEMELE DE VENTILAȚIE

Seria V este proiectată special pentru restaurante și bucătării industriale unde standardele pentru eliminarea grăsimii și a mirosurilor sunt foarte înalte. AirMaid este echipat cu sistemul nostru unic Corona Glass Cell (Celula de Sticlă Corona) care aproape că nu necesită întreținere. Ozonul este, desigur, bine cunoscut pentru eficiența sa în eliminarea mirosurilor de mâncare din sistemele de ventilație, dar ce e mai puțin cunoscut este că omoară bacteriile care se dezvoltă rapid în grăsimi. Mai mult, capacitatea sa de a curăța eficient și continuu sistemele de ventilație, nu doar că reduce costurile, ci face posibilă recuperarea energiei termice chiar și din sistemele de ventilație pline de grăsimi din bucătării, reducând astfel și mai mult costurile de operare ale unui restaurant.

Volum de aer tratat – 2500 m3/h

Capacitate de ozonare – 5000 mg/h

Putere – 100 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 10 Kg

Dimensiuni – 300 x 402 x 252 mm

Garanție – 3 ani

VEZI PRODUSUL

TEHNOLOGIE ECOLIGICĂ PENTRU DECONTAMINAREA PROFESIONALĂ A MIROSURILOR ȘI GAZELOR.

Seria T a fost proiectată în strânsă colaborare cu municipalitățile și companiile care doresc să reducă la minimum riscurile de sănătate și mirosurile în apropierea stațiilor de pompare, a stațiilor de tratare a apei și a altor sisteme de apă și canalizare. Gazele nocive, cum ar fi hidrogenul sulfurat care se formează în apa reziduală, sunt periculoase și sunt direct asociate cu riscuri pentru sănătate. Datorită AirMaid T, aceste gaze pot fi neutralizate eficient. Printre cele mai mari beneficii ale decontaminării chimice cu ozon, este eliminarea mirosurilor, beneficiind de ea în mare măsură cei care lucrează sau locuiesc în apropierea incintelor poluante. AirMaid T este, de asemenea, disponibil într-o versiune portabilă, unde producția de ozon poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice.

Capacitate de ozonare – 2000 mg/h

Putere – 100 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 8 Kg

Dimensiuni – 250 x 300 x 180 mm

Garanție – 3 ani

VEZI PRODUSUL

TEHNOLOGIE MODERNĂ, EFICIENTĂ ȘI ECOLOGICĂ PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR DIN SPAȚIILE MICI

AirMaid W este o unitate mobilă care poate fi utilizată cu ușurință în spații mici. Datorită designului său, AirMaid W este ușor de utilizat și elimină cu ușurință mirosurile de deșeuri, alimente, fum, mucegai, vopsea etc. Bacteriile și virusurile din aer sunt, de asemenea, reduse. Domenii de aplicare sunt multiple: Ghene, Stații de reciclare, Mansarde și subsoluri, Case și birouri, Bucătării, Fumoare, Camere de hotel și cabane, Mașini și bărci.

Capacitate de ozonare – 500 mg/h

Putere – 55 W

Tensiune – 230V/50-60 Hz

Greutate – 4 Kg

Dimensiuni – 135 x 360 x 145 mm

Garanție – 3 ani

VEZI PRODUSULPARTENERI


CONSULTANŢĂ 

EXPERTUL TĂU LIFEART

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!