Lifeart Events

Închiriere Aer Condiţionat Mobil Coloană 60.000 BTU

Home | Lifeart Events | Închiriere Aer Condiționat Mobil | Închiriere Aer Condiționat Mobil Coloană 60.000 BTU

Acest model de Aparat de Aer Conditionat este produs de OSAKA, are o putere de racire de 60000 BTU. Aparatul de aer conditionat marca OSAKA 60000 BTU este ideal pentru spatiile comerciale, receptie hoteluri, restaurante, cafenele, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului. Unitatea interioara este aplicata in interiorul incaperii localului dvs, aceasta putand fi camuflata in functie de designul interior, aerul rece sau cald emis de catre unitatea interioara tip coloana fiind propulsat cu jet direct. Tehnologia INVERTER este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, nivelul de zgomot redus, ventilarea, dezumificarea aerului din restaurantul, cafeneaua, clubul dumneavoastra.

Tarif de Închiriere de la

145 EUR

Tariful de închiriere prezentat mai sus este pe zi fără TVA, nu include transport şi montaj şi este valabil pentru minim două zile de închiriere. Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Events

Solicită Ofertă de Climatizare

Te rugăm să completezi formularul de mai jos şi un reprezentant Lifeart Events te va contacta cât mai curând posibil.

Lifeart Events

Echipamente Similare

Tarifele de închiriere prezentate mai sus sunt pe zi fără TVA, nu includ transport şi montaj şi sunt valabile pentru minim două zile de închiriere.
Serviciile de închiriere nu pot fi achiziţionate online, pentru comenzi, te rugăm să contactezi un reprezentant Lifeart.

Lifeart Events

Portofoliu

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente în săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune,  săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții.