Incalzire evenimente

Lifeart a susținut evenimentul Stagii pe bune din Piața Amzei: un spațiu cald și primitor pentru oportunități de carieră

Pe 2 martie, Lifeart a participat cu entuziasm la evenimentul Stagii pe bune, organizat în Piața Amzei din București. Misiunea noastră a fost să contribuim la crearea unui mediu plăcut și propice pentru participanți, oferind soluții eficiente de climatizare a spațiului.

Evenimentul Stagii pe bune a reunit zeci de companii și organizații din diverse domenii, oferind studenților și tinerilor absolvenți o platformă ideală pentru a descoperi oportunități de internship și stagii de practică.

Pentru a asigura un confort termic optim în spațiul amenajat pentru eveniment, am pus la dispoziție o serie de echipamente performante:

 • Aeroterme Heylo de 3 KW: Cu o capacitate de încălzire ridicată și un design compact, aerotermele Heylo au distribuit uniform căldura în spațiul amenajat, oferind o atmosferă primitoare tuturor celor prezenți.
 • Generator de curent: Am asigurat alimentarea cu energie electrică a tuturor echipamentelor utilizate la eveniment, inclusiv a aerotermelor și a instalației de iluminat.
 • Încălzitoare de terasă tip ciupercă: Amplasate strategic în zonele de socializare, încălzitoarele de terasă au creat un spațiu cald și confortabil, unde participanții s-au putut relaxa și interacționa în voie.

Implicarea Lifeart în cadrul evenimentului Stagii pe bune s-a bazat pe dorința noastră de a sprijini inițiativele care promovează educația și oportunitățile de dezvoltare profesională pentru tineri. Considerăm că accesul la informații și resurse de calitate este esențial pentru construirea unei cariere de succes, iar evenimente precum Stagii pe bune joacă un rol important în facilitarea acestui proces.

Ne bucurăm că am putut contribui la crearea unui cadru plăcut și memorabil pentru toți cei care au participat la eveniment și sperăm că implicarea noastră va inspira și alte companii să se alăture inițiativelor cu impact pozitiv asupra societății.

Lifeart – Soluții eficiente pentru un mediu confortabil și primitor, dedicate succesului tău!

Detalii suplimentare:

 • Număr de participanți: peste 1000 de studenți și tineri absolvenți
 • Număr de companii participante: peste 50
 • Tipuri de stagii și internshipuri oferite: peste 200
 • Echipamente Lifeart utilizate: 5 aeroterme Heylo 3 KW, 1 generator de curent, 8 încălzitoare de terasă tip ciupercă

Impactul Lifeart:

 • Crearea unui mediu cald și primitor pentru participanți
 • Facilitarea interacțiunii dintre studenți și companii
 • Susținerea educației și oportunităților de dezvoltare profesională
 • Promovarea sustenabilității și a protecției mediului

Concluzie:

Participarea Lifeart la evenimentul Stagii pe bune a fost un succes deplin. Am reușit să oferim un spațiu cald și primitor pentru participanți, contribuind la crearea unui cadru optim pentru descoperirea oportunităților de carieră. Implicarea noastră în această inițiativă este o dovadă a dedicării noastre.

Lasă un răspuns