Energie verde

Sustenabilitate până la 100% – Green Pack – powerd by Lifeart

Green Pack este un nou proiect ambițios, coordonat de specialiștii Companiei Lifeart care cuprinde soluții sustenabile de tip rezidențial, comercial și industrial.

Ce oferim prin acest pachet sustenabil?

 1. Sisteme de panouri fotovoltaice
 2. Răcitoare de aer adiabatice
 3. Pompe de căldură

Așa cum s-au obișnuit clienții Lifeart, facem totul posibil într-un mod eficient și calitativ, de la consultanță și proiectare până la montaj și punerea în funcțiune a echipamentelor.

Cum oferă sustenabilitate acest Green Pack?

Prin definiție, cuvântul “ sustenabil ” în contextul nostru înseamnă utilizarea și dezvoltarea  resurselor naturale fără a conduce la epuizarea acestora sau la degradarea mediului înconjurător.

GreenPack este un concept care oferă soluții integrate pentru folosirea energiei verzi, regenerabile. Astfel, aveți la îndemână echipamentul de producție (panouri fotovoltaice și tot sistemul aferent) și cele mai eficiente echipamente existente pe piață pentru producerea de căldură sau aer rece (pompe de căldură și răcitoare adiabatice).

Mai jos iți voi explica pe scurt cum punem noi în practică acest lucru:

 1. Panourile fotovoltaice

Ținem pasul cu vremurile actuale. În ziua de azi toată lumea vrea să-și instaleze panouri fotovoltaice, să devină prosumatori, să genereze curent și să plătească cât mai puțin la facturile de curent. Împreună cu Inginerii Lifeart, prin Green Pack, oferim soluția optimă pentru fiecare client.

 1. Răcitoarele de aer adiabatice

Acestea îți oferă răcoarea, briza mării de dimineață, cu un consum de energie cu până la 80% mai mic față de aerele condiționate tradiționale. De exemplu, o unitate de 18.000 m3/h îți oferă comfortul financiar și fizic cu un consum maxim de 1,2 kW/h față de un AC care consuma cel puțin 1,5 kW/h

 1. Pompe de căldură

Pompele de căldură sunt o oportunitate de a deveni până la 100% independent din punct de vedere al încălzirii unui spațiu, fie că vorbim de o casă de 100 m2, un bloc sau o hală industrială. Cu ajutorul experienței specialiștilor vei obține ceea ce iți dorești,  costuri minime la facturi.

De ce să colaborezi cu Lifeart?

Este simplu, ne-am gândit la toate soluțiile pentru ca tu să poți fi un consumator sustenabil. Mai exact:

 1. Îți oferim soluții complete de a genera curent electric și de a consuma cât mai puțin.
 2. Consultanță de specialitate: am adus cei mai buni ingineri pentru proiectarea și finalizarea cu succes a fiecărui proiect.
 3. Produse și servicii alese cu atenție pentru a avea cel mai bun raport calitate/preț.
 4. Oportunitatea de a colabora cu o Companie care pune binele Clientului înaintea ei.
 5. Poți accesa un pachet de soluții sustenabile pentru casa sau afacerea ta.

Mai sus am prezentat cât mai pe scurt viziunea “GREEN” a Companiei Lifeart.

Ai nevoie de consultanță în aceste domenii sustenabile? Ce mai aștepți? Trimite un e-mail la david@lifeart.ro sau suna-mă direct la 0747.165.406.

Lasă un răspuns