Răcitoare de aer

CÂT CONSUMĂ UN RĂCITOR DE AER BIOCOOL?

Deoarece fiecare configurare este unică, nu este ușor să calculezi specific economiile pe care le-ai putea face cu un sistem de aer condiționat în intalatia ta. În schimb, pentru a demonstra economiile potențiale pe care le poate fece un răcitor de aer BIOCOOL, verifică următorul exemplu:

AHU = Air Handling Unit = Unitate de tartare a aerului

De exemplu, clientul X, a instalat un răcitor de aer evaporativ Biocool BIO 30AV pentru a lucra alături de AHU-ul lor.

După 1000 de ore de funcționare, compania a redus semnificativ consumul de energie, impactul asupra mediului și costurile de operare, în comparație cu un aparat de aer condiționat.

În acest exemplu am calculat aceasi număr de ore,  fiecare sistem având o capacitate similară și au fost utilizate în același cadru pentru a obține condiții interioare identice.

Principiul fundamental este același în toate unitățile de evaporare, dar nu fiecare model este construit cu aceeași capacitate de răcire și de recirculare a aerului. Alegerea unui cooler potrivit este esențială pentru a eficientiza procesul de răcire, important fiind să selectezi o unitate care să corespundă nevoilor tale.

Dacă dorești să afli mai multe despre tehnologia nostră de răcire prin evaporare și cum poate fi aplicată pentru a ridica gradul de eficiență energentică a sistemului tău de răcire comercial, te invit să discutăm. Îmi poți scrie la adresa de e-mail david@lifeart.ro sau mă poți suna la 0747.165.406.

Lasă un răspuns