Dezumidificare, Dezumidificare casnică, Dezumidificare Rezindențială

Inundație? Se mai întâmplă! Soluția la îndemână.

Dacă citești acest material probabil că ai trecut cel puțin odată printr-o inundați sau chiar te ,,bucuri” de una acum.

În primul rând, este bine de știut că nu se întâmplă doar pe la noi. La nivel global, pagubele produse de inundații în general se ridică la peste 40 de miliarde de dolari în fiecare an. Deci zâmbește, se poate mai rău!

O inundație are impact asupra imobilului și bunăstării locatarilor. De la distrugerea unor bunuri iremediabil (mobilier, parchet, pereți, diverse), până la disconfortul creat, infiltrațiile care pot produce mucegai cu impact direct în sănătatea locatarilor dar și alte costuri cu remedierea stricăciunilor produse vecinilor de exemplu. Asta ca să înțelegi că am fost și noi pe această cărare.

Ce-i de făcut?

Ei bine, astăzi putem interveni mult mai prompt asupra unei situații de acest gen prin apelarea unui serviciu profesional de intervenție la inundație. Scopul apelării unui asemenea serviciu este acela de a diminua la maxim stricăciunile și impactul colateral.

Procedura ar fi destul de simplă: se apelează compania, se oferă minimum de informații necesar, se convine asupra unui cost estimativ, echipa de intervenție se deplasează la locație, se face o constatare exactă și profesională și se clarifică costurile, după care se realizează intervenția propriu zisă.

În ce ar consta intervenția.

O echipă de specialiști intervin pentru pomparea apei sau absorbția peliculei care a mai rămas. Apoi, se face o recomandare pentru diminuarea pagubelor. Recomandarea ar putea consta în folosirea câteva zile a dezumidificatoarelor profesionale menite să absoarbă umiditatea din pereți, eliminând complet riscul de umiditate stagnantă care în mai puțin de 7 zile produce mucegaiul. De asemenea, poate absorbi umiditatea de sub mobilier ori alte zone greu accesibile. Vi s-ar putea recomanda ventilatoare care să ridice gradul de absorbție, și chiar surse de căldură unde este cazul. Puteți primi chiar și un aparat de măsură a umidității în perete ca să urmăriți Dumneavoastră nivelul de uscare! Pentru cazuri cu adevărat speciale, se pot recomanda soluții specializate, de exemplu uscarea termoizolației de sub șapă.

Beneficii

În primul rând, beneficiezi de o expertiză pentru că sunt aspecte ascunse ale situației la care nu te-ai fi gândit și care printr-un simplu sfat de exemplu poate salva mulți bani, efort sau chiar sănătatea. Apoi, nu e confortabil să vină cineva și să preia corvoada eliminării apei, a grijilor dacă e suficient ori nu ce s-a făcut? În cele din urmă, intervenția poate fi mult mai ieftină decât să renovezi apartamentul vecinului, pentru că umiditatea pătează nu-i așa?

Dacă te-am convins să apelezi la serviciile noastre sau să ne recomanzi, te rugăm să vizitezi pagina noastră dedicată pentru intervenție la inundație AICI sau sa ne contactezi direct AICI.

Lasă un răspuns