Lampi pentru sterilizat, Purificare aer

Cum te protejezi de bacterii si virusuri cu lampile UV-C Lena

Grija virusurilor, bacteriilor și a bolilor respiratorii

Scapă de grija de a fi contaminat atunci când te întâlnești cu prieteni, clienți sau parteneri de afaceri. Cum ar fi daca te-ai simți în siguranță într-o sala de ședințe chiar daca cineva tușește? Cum ar fi să ai un control mai mare asupra concediilor medicale ale angajaților tai și să nu mai fii luat prin surprindere ori de câte ori apare o viroză. Poți avea aceasta siguranță tratând aerul și mentinandu-l la o calitate buna.

Soluția perfectă de sterilizare

Dispozitivele Lena dezactivează virusurile, bacteriile și ciupercile din aer și de pe suprafețe. Doar așa poți avea constant un aer decontaminat în toate spațiile de lucru ale companiei tale.

Dacă avem un spațiu în care se întâlnesc mai multe persoane este necesară dezinfectarea aerului. Pentru a asigura dezactivarea virusurilor și bacteriilor din aer există gamele de lămpi UVC Sterilon Air și Flow Premium. Avem posibilitatea să dezinfectăm spații cuprinse între 6 mp și 250 mp.

Exista două modele în această gamă Sterilon Flow. În funcție de suprafața camerei ,există aparate cu capacitate de maxim 25 mp respectiv maxim 40 mp. Ambele fiind disponibile atât pe varianta White Silver sau Black Gold. Acest model este echipat și cu funcție Eco. Deși aparatele sunt silențioase, modul Eco diminuează mult intensitatea zgomotului, acesta fiind influențat de turația motorului. Se recomandă folosirea suplimentară pe modul Eco cu o compensare de 2 ore în plus pentru a se asigura suprafața maxima recomandată. De asemenea, este prevăzut și cu contor de ore de funcționare a lămpilor UV. Se recomandă ca lămpile uv să fie schimbate la 9000 de ore de funcționare. Aparatul vine prevăzut cu un filtru de praf foarte economic și util. Oprește particulele de praf atunci când ele sunt absorbite de puterea ventilatorului. Acesta se schimbă la 3 luni sau, în funcție de nivelul încărcăturii, mai devreme.

Cum utilizezi corect un sterilizator de aer corect

Utilizarea aparatului este simplă. Îl bagați în priză, deschideți aparatul și îl lașați să-și facă treaba. După 2 luni de funcționare vă recomandam să verificați filtrul de praf. De asemenea, dacă există momente când aveți nevoie de liniște, puteți activa funcția Eco. Aparatul, în funcțiune, captează tot aerul din încăperea pentru care este destinat și dezactivează virusurile și bacteriile. Aerul eliberat prin partea superioara este astfel curat și decontaminat. Sterilon Flow asigură confortul unui aer decontaminat cu 99.9% grad de eficiență.

Pentru o utilizare normală, aparatul nu prezintă niciun risc în exploatare. Dacă se dorește utilizarea funcției de expunere directă, care implică detașarea panoului frontal și eliberarea siguranței, există câteva reguli de protecție.

  1. Nu trebuie să fie nimeni în camera în care se realizează expunerea directă. Pentru a-l folosi se recomandă fie să fiți protejat cu un halat și ochelari de protecție speciali, fie să aveți priză inteligentă care controlează de la distanță aparatul.
  2. Nu se lasă la îndemăna copiilor! Aceasta avertizare este valabilă și în cazul expunerii indirecte. Trebuie să știți că orice contact direct cu lampa UV poate fi daunator.
  3. Pentru a eficientiza expunerea directă, trebuie să ne asigurăm că suprafețele sunt în raza luminii UV. Altfel, zonele de umbră nu vor fi dezinfectate sufficient sau chiar deloc.

Cu o minimă atenție în respectarea acestor reguli, aparatele sunt foarte sigure, iar randamentul de perfomanta este maxim. Dispozitivele Lena nu sunt doar sigure și eficiente, ci servesc și ca element de décor. Aparatele Sterilon Flow Premium au fost premiate în concursul RedDot 2022. S-au remarcat prin ergonomie, durabilitate, funcționare facilă și design. Practic, un produs complet care vă asigura plusul de confort de care aveți nevoie. Ia legătura cu consultantul nostru pentru a-ți crea oferta potrivită spațiului tău.

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

 

Lasă un răspuns