0
Selectează o Pagină

Răcirea corturilor și spațiilor deschise – răcitoare adiabatice

de iul. 25, 2022Aer conditionat mobil/incalzire evenimente, Răcitoare de aer0 comentarii

despre autor

Florin Cordiș

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Răcirea unui cort este o provocare, mai ales în plin sezon de vară! Climatizarea cu aer condiționat este soluția optimă și asigură un confort sporit, însă este o soluție mai scumpă și nu toți și-o permit și este nevoie de câteva condiții pentru a putea realiza asta:

 1. Un calcul precis al necesarului de BTU sau KW necesari.
 2. Curent de putere mare.
 3. Un montaj elaborat.
 4. Condiții specifice (cort închis, timp suficient de răcire în avans, acces pentru unitățile AC).

Lifeart are experiență de 10 ani deja în implementarea acestui tip de soluție. Cu toate astea, căutăm soluții mai potrivite pentru unele situații aparte:

 1. Cort cu una sau mai multe laturi deschise.
 2. Limitarea la curentul disponibil.
 3. Acces limitat sau greoi.
 4. Buget mai mic.

Pentru toate acestea, avem o soluție care poate asigura succesul evenimentului Dumneavoastră!

Răcirea adiabatică

Acest tip de răcire este foarte utilizat în special în zonele industriale de mai bine de 15 ani în Vestul Europei. Este în general folosită ca o alternativă economică și recent ecologică deoarece folosește ca agent termic apa, iar economic de energie poate ajunge până la 80%!

Recent, s-au dezvoltat sisteme mobile de răcire. Acestea s-au perfecționat în timp, beneficiind acum prin intermediul furnizorului nostru Dantherm BioCool de aparate optim adaptate – nivel de zgomot redus, putere mare de recirculare, răcire cu 8 până la 10°C și așa cum spuneam, o eficiență energetică extraordinară, având nevoie doar de curent monofazat!

Evenimente reușite

O lucrare foarte reușită a fost la un cort deschis pe 3 laturi, cu perete și acoperiș transparent. Acest eveniment a fost o nuntă, iar invitații au fost foarte încântați de sentimentul de briză răcoroasă, de faptul că nu a fost deloc acel efect de seră sub cort și cu toate acestea, beneficiau de ce era mai bun – o nuntă în natură, aer liber, protejați de un acoperiș și cu o temperatură plăcută! Atât de mult a fost impresionat chiar și proprietarul locației, încât ne-a recomandat la următoarele evenimente.

Un alt exemplu este cel al unui club din București, care beneficiază de un spațiu generos de 800 m2, deschis la două capete, cu un acoperiș transparent. Am instalat și aici două răcitoare de capacitate mare, la fiecare capăt câte unul. Efectul a fost uimitor de plăcut! În plus, am scutit o investiție de minim 50000 Euro!

Un exemplu de terasă deschisă total, tot în București pe malul Lacului Herăstrău, o locație exclusivistă, cu un eveniment foarte special. Suprafața terasei este de aproximativ 250 m2, așa cum spuneam complet neacoperită și se dorea o soluție pentru orele 17-20 când încă mai este foarte cald. Am amplasat două răcitoare de capacitate medie (18000 m3/h) la două capete cu bătaie pe diagonală, apoi am amplasat printre mese patru răcitoare de putere mică (4000 m3/h). Eveniment reușit!

Pentru noi, găsirea unei soluții potrivite pentru fiecare eveniment este o valoare și găsim satisfacție în asta de fiecare dată.

Vă invităm să ne contactați pentru a căuta cea mai bună soluție pentru evenimentul sau locația dumneavoastră!

  • Nou

   Racitor de aer Biocool Wind Force 7

   10.800,00 lei TVA inclus
  • Nou

   Racitor de aer Biocool Wind Force 4

   9.390,00 lei TVA inclus

  Articole sugerate

  Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

  Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

  Reducerea de 3 ori a timpului de uscare a rășinii dintr-o fabrică din România astfel încât profilul să se usuce în profunzime fară să apară fisuri în profunzime sau la suprafață.

  Client responsabil – Uscare ca la carte

  Client responsabil – Uscare ca la carte

  Am avut plăcerea de a colabora cu Cătălin, care și-a construit o casă P+1, aflată în complexul rezidențial Green City din orașul 1 Decembrie, Giurgiu.

  Introdu Comentariu

   

  Pin It on Pinterest

  Share This
  WhatsApp chat
  Bine te-am găsit!
  Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
  M