0
Selectează o Pagină

Am fost sunat săptămâna aceasta de către un client și mi-a povestit că a construit părinților lui un mic cămin pe un singur nivel în comuna Joița.

despre autor

David Ursache

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta!

Provocarea

Florin, un om bine documentat în ceea ce privește umiditatea reziduală și influența acesteia asupra mediului înconjurător, a constatat că umiditatea noii case este mai mare de 70%. Conștient că sănătatea bătrânilor lui poate fi în pericol, a decis să măsoare împreună cu Lifeart. Zis și făcut!

Am mers și am măsurat cu ajutorul umidometrului Gann BL Compact B2 și am constatat mucegai la nivelul plintelor și o umiditate în pereți de peste 7%CM, umiditatea optimă având valori de până în 1.5%CM. Umiditatea din șapă nu am putut-o măsura pentru că parchetul triplu stratificat era deja montat. Probabilitatea ca șapa să fie umedă era mare, așa că nu am stat pe gânduri și am trecut la soluții.

Soluţia

Dată fiind problema semnalată am ajuns la concluzia că soluția de uscare prin dezumidificare rapidă controlată (cu aparate profesionale de uscare) ar fi metodă cea mai potrivită pentru a rezolva problema.

Am montat în următoarea zi dezumidificatoarele Aerial AD660 împreună cu ventilatoarele centrifugale portabile AIR AP110002. Pentru că încă nu s-au mutat părinții în nouă casă, nu avea cine să golească apa colectată în rezervoare. Soluția a fost să atașăm la fiecare dezumidificator câte o pompă pentru drenarea automată a apei colectate, evitând astfel drumuri zilnice la șantier.

Impactul

Documentarea prealabilă a lui Florin, împreună cu soluția de dezumidificare oferită de Lifeart au evitat deteriorarea parchetului, a mobilei și cel mai important, acum poate să stea liniștit că părinții lui nu vor fi afectați din punct de vedere al sănătății.

DIFERENȚA FĂCUTĂ DE LIFEART

În 10 zile de dezumidificare forțată dar controlată, am reușit să coborâm nivelul umidității relative la o valoare normală de sub 1,5%CM. Pereții s-au uscat complet și astfel nu mai există posibilitatea ca mucegaiul să se mai dezvolte.

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă - sau alte tipuri de evenimente corporate - și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul...

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

Andreea Tudor

Consultant vânzări Venta

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Luiza Iuga

Brand Manager Venta

Bună, sunt Luiza si sunt consultantul tău personal pentru un aer mai sănătos. Aerul pe care îl respirăm are un impact major asupra sănătății și confortului vieții noastre. De aceea am ales domeniul tratării aerului, pentru că îmi dă posibilitatea să ofer oamenilor soluții pentru o calitate mai bună a aerului pe care îl respiră în interior. Mă poți contacta, te ajut cu drag!

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M