0
Selectează o Pagină

“Am nevoie de niște aer condiționat pentru un eveniment mâine! Te rog ajută-mă!”

de mai 27, 2022Aer conditionat mobil/incalzire evenimente, Răcitoare de aer0 comentarii

O locație de vis poate deveni una de coșmar dacă un singur factor este lăsat la întâmplare. O terasă generoasă, acoperită cu poliuretan, cu un design și decorațiuni foarte frumoase nu garantează o atmosferă lipsită de provocări.

despre autor

Florin Cordiș

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Provocarea

Provocarea clientului nostru, un club foarte cunoscut din zona Herăstrău, constă în eliminarea efectului de seră, acel aer stagnant supraîncălzit care îți dă sentimentul că nu mai poți respira, că te sufoci și vrei să pleci de acolo!

Soluţia

Răcitoarele adiabatice pot reprezenta o soluție eficientă pentru spații tip terasă acoperite. Acestea funcționează pe bază de apă, fără să pulverizeze și reduc temperatura cu 8 până la 10 grade Celsius! Față de aerele condiționate, răcitoarele adiabatice sunt mult mai economice atât prin valoarea de achiziție, închiriere și montaj, cât și printr-un consum cu până la 80% mai mic. Raportat la eficiență, în cazul acesta specific, vorbim de două unități de 30000 mc/h, adică 60000 mc de aer, recirculați și răciți pe oră! Este foarte greu să obții aceste valori cu aerul condiționat clasic.

Impactul

Evenimentul se desfășoară într-o atmosferă plăcută, cu o adiere binevenită, iar datorită controlului automat al răcitorului, la atingerea temperaturii dorite, acesta reduce viteza ventilatorului, menținând ambianța dorită fără intevenții suplimentare.

DIFERENȚA FĂCUTĂ DE LIFEART

Am primit această solicitare vineri seara la ora 21 pentru un eveniment de sâmbătă seara. Solicitarea suna ceva de genul “Am nevoie de niște aer condiționat pentru un eveniment mâine! Te rog ajută-mă!” După ce am pus întrebări și am înțeles situația, am oferit 2 alternative – rooftop-uri cu tubulaturi textile sau răcitoarele adiabatice. Având în vedere raportul preț-eficiență-montaj, răcitoarele au fost alegerea ideală. Însă este bine să ai opțiuni, nu-i așa?

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă - sau alte tipuri de evenimente corporate - și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul...

Am climatizat Untold 2019!

Am climatizat Untold 2019!

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai...

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

Andreea Tudor

Consultant vânzări Venta

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Luiza Iuga

Brand Manager Venta

Bună, sunt Luiza si sunt consultantul tău personal pentru un aer mai sănătos. Aerul pe care îl respirăm are un impact major asupra sănătății și confortului vieții noastre. De aceea am ales domeniul tratării aerului, pentru că îmi dă posibilitatea să ofer oamenilor soluții pentru o calitate mai bună a aerului pe care îl respiră în interior. Mă poți contacta, te ajut cu drag!

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M