Aer conditionat mobil/incalzire evenimente, Răcitoare de aer

“Am nevoie de niște aer condiționat pentru un eveniment mâine! Te rog ajută-mă!”

Provocarea

Provocarea clientului nostru, un club foarte cunoscut din zona Herăstrău, constă în eliminarea efectului de seră, acel aer stagnant supraîncălzit care îți dă sentimentul că nu mai poți respira, că te sufoci și vrei să pleci de acolo!

Soluţia

Răcitoarele adiabatice pot reprezenta o soluție eficientă pentru spații tip terasă acoperite. Acestea funcționează pe bază de apă, fără să pulverizeze și reduc temperatura cu 8 până la 10 grade Celsius! Față de aerele condiționate, răcitoarele adiabatice sunt mult mai economice atât prin valoarea de achiziție, închiriere și montaj, cât și printr-un consum cu până la 80% mai mic. Raportat la eficiență, în cazul acesta specific, vorbim de două unități de 30000 mc/h, adică 60000 mc de aer, recirculați și răciți pe oră! Este foarte greu să obții aceste valori cu aerul condiționat clasic.

Impactul

Evenimentul se desfășoară într-o atmosferă plăcută, cu o adiere binevenită, iar datorită controlului automat al răcitorului, la atingerea temperaturii dorite, acesta reduce viteza ventilatorului, menținând ambianța dorită fără intevenții suplimentare.

DIFERENȚA FĂCUTĂ DE LIFEART

Am primit această solicitare vineri seara la ora 21 pentru un eveniment de sâmbătă seara. Solicitarea suna ceva de genul “Am nevoie de niște aer condiționat pentru un eveniment mâine! Te rog ajută-mă!” După ce am pus întrebări și am înțeles situația, am oferit 2 alternative – rooftop-uri cu tubulaturi textile sau răcitoarele adiabatice. Având în vedere raportul preț-eficiență-montaj, răcitoarele au fost alegerea ideală. Însă este bine să ai opțiuni, nu-i așa?

Lasă un răspuns