Incalzire, Incalzire evenimente

Provocare – încălzire eveniment-Terasă Hotel Zenith, Mamaia

Viața socială, evenimentele corporate, evenimentele private și spectacolele continuă și în perioada pandemiei, dar din cauza restricțiilor impuse acestea se desfășuară în aer liber sau pe terase. Odată cu răcirea vremii, pentru desfășurarea evenimentelor în condiții optime, este nevoie de încălzire.

Provocarea

Am fost solicitați pentru asigurarea încălzirii unui eveniment de tip team-building. Evenimentul a avut loc în Mamaia, pe terasa hotelului Zenith, club Nuba, locație cu o suprafață de 130 mp, unde au participat aproximativ 350 persoane.

Fiind o vreme destul de răcoroasă pentru această periodă, temperatura coborând sub 10o C pe timpul nopții, pentru o bună desfășurare și reușită a evenimentului trebuia asigurat un confortul termic participanților.

Pe scurt, am acceptat provocarea de a asigura încălzirea pe tot parcursul evenimentului.

Soluţia

După o analiză amănunțită a locației, am stabilit strategia de lucru pentru încălzire.

Am instalat:

*  4 aeroterme electrice de 18 KW fiecare,

*  380 m de cablu trifazat,

*  2 distribuitoare.

Echipamentele au funcționat pe toată durata evenimentului.

Impactul

Evenimentul a fost unul de succes mulțumită sistemelor de încălzire care au menținut tempertura la valori de maxim confort pe toată perioada de desfășurare. Invitații au fost mulțumiți beneficiind de un confort termic excelent.

Diferența făcută de lifeart

Fiind la sfărșit de sezon, cănd temperaturile sunt destul de scăzute, evenimentul a putut avea loc și desfășura cu succes doar prin asigurarea unui confort termic pentru invitați. Aceasta s-a putut desfășura prin soluția data de Lifeart, folosirea de aeroterme electrice.

Parte din valorile noastre sunt impactul pozitiv, unitatea și excelența. Experții noștri au oferit soluția perfectă, au executat lucrarea cu maxim profesionalism iar organizatorii și invitații nu s-au bucurat doar de un serviciu ci de o experiență, pentru că aici, la Lifeart, noi oferim nu doar servicii excelente, ci adevărate experiențe positive.

La final vă lăsăm cu un filmuleț filmat de colegul nostru Sorin, care la finalul evenimentului a avut parte și de un răsărit spectaculos la malul mării.

Lasă un răspuns