Dezumidificare, Dezumidificare casnică

Dezumidificarea ultra-rapidă a unui apartament din Crângași

În doar patru zile am reușit să uscăm controlat toată suprafața. Umiditatea regasită în șapă și în pereți ajungând la maxim 1,1CM fără urmări negative cum ar fi crăpăturile. Într-o astfel de situație, uscarea naturală durează cel puțin trei luni iar prin dezumidificarea clasică timpul de uscare este de cel puțin șapte zile.

Provocarea

Clientul nostu a renovat apartamentul mamei sale. Era presat de timp pentru că mai avea doar o săptămână până la sărbatorile Pascale. Cu această ocazie, dorea să îi facă o surpriză mamei sale. Pentru finalizarea renovării era nevoie și de montarea parchetului, dar șapa (grosime de 4-5 cm) era turnată de doar trei zile, iar pereții erau proaspăt tencuiți. Iniţial, umiditatea în șapă și în pereți era de peste 4CM.

Provocarea noastră a fost să aducem valorile umiditații sub 1,8CM în șapă și sub 1,5CM în pereți în cel mai scurt timp posibil.

Soluţia

Am analizat rapid și responsabil situația, stabilind o strategie de dezumidificare optimă.

Am hotărât să folosim sistemul DryMatic de la DBK datorită raportului excelent de eficiență-timp. Uscarea prin folosirea direcționată a energiei termice, principiul folosit de sistemul Drymatic, este cea mai eficientă și rentabilă metodă de uscare a diverselor suprafețe (pardoseli, pereți, tavane) nou construite. Sistemul Drymatic, prin direcționarea căldurii, crește presiunea de vapori, accelerând procesul de evaporare. Odată ce apa este scoasă din structură și mutată în aerul ambiental, sistemul Drymatic printr-un mod sigur și controlat elimină aerul umed și îl inlocuiește cu aer proaspăt.

Impactul

În doar patru zile am reușit să uscăm controlat toată suprafața. Umiditatea regăsită în șapă și în pereți ajungând la maxim 1,1CM fără urmări negative, ca de exemplu apariția crăpăturilor.

Într-o astfel de situație, uscarea naturală durează cel puțin trei luni, iar prin dezumidificarea clasică timpul de uscare este de cel puțin șapte zile.

Diferența făcută de lifeart

Noul apartament proaspăt renovat a fost dezumidificat cu atenție. Și când spun cu atenție mă refer la faptul că umiditatea din șapă și din pereți a fost extrasă rapid, dar  controlat datorită sistemulul inovator DRYMATIC

Astfel, clientul și-a atins scopul, montarea parchetului și finalizarea renovării realizându-se cu trei luni mai repede.

Lasă un răspuns