0
Selectează o Pagină

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

de oct. 28, 2019Aer conditionat mobil/incalzire evenimente0 comentarii

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă – sau alte tipuri de evenimente corporate – și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul poate arăta ca la palat.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Provocarea

De această dată provocarea a fost mai complexă. Spunem asta deoarece pe lângă clasica nevoie de încălzire, evenimentul a avut nevoie și de dezumidificare. Să le luăm pe rând însă.

A fost nevoie de încălzirea a unui cort de 1000 m² pentru un eveniment cu 750 persoane în incinta Hilton Sibiu, la Royal Ballroom. În contextul în care noaptea temperaturile coboară sub 5 grade (exact, friiig), era nevoie de soluții de încălzire solide care să ofere confort termic invitaților și să ajute la reușita evenimentului.
Spuneam mai devreme și despre dezumidificare. Păi de unde până unde? Ei bine, din cauza diferenței de temperatură (faptul că ziua soarele încinge foarte tare prelata cortului iar seara temperatura scade – apare bariera de temperatură) se produce condens pe partea din interior a prelatei cortului. Bruma de pe prelată se transformă în picături care “plouă” peste invitați, mese, sonorizare, lumini etc. Vă puteți imagina cât de serioasă este situația. Era nevoie de control a umidității.

Pe scurt, provocarea a constat în controlul temperaturii și umidității. Provocare acceptată!

 

Soluţia

Pentru a asigura un mediu perfect trebuia să avem o abordare care să cuprindă două dimensiuni, atât temperatura cât și umiditatea.

Pentru temperatură, experții noștri au propus două sisteme de încălzire de 320 kW  care ar fi avut capacitatea să acopere cu succes tot spațiul. Acestor sisteme de încălzire pe motorină le-am alăturat trei distribuitoare frumoase foc care au câte trei direcții de evacuare. Acest aspect ajută la o distribuție uniformă a căldurii.

Pentru umiditate soluția a fost simplă (cel puțin pentru noi): două dezumidificatoare Aerial din flota noastră de închiriere. Acestea aveau să asigure nu doar un mediu în care nu “plouă” ci mai mult de atăt – umiditatea perfectă de 55% pentru o senzație de bine a invitaților.

Climatizare și dezumidificare eveniment Sibiu

320 kw – 25.400 m³/h

CAPACITATE DE încălzire ÎNCHIRIATĂ și volum de aer circulat

Suprafață climatizată (m²)

KW Consum (Kw/h)

Număr de participanţi

Capacitate încălzire (kw)

Umiditate eliminată (l)

Număr distribuitoare

Impactul

Evenimentul a fost unul de succes mulțumită sistemelor de încălzire care au menținut tempertura la valori de maxim confort pe toată perioada de desfășurare. Dezumidificatoarele au scos peste 40 de litri de apă din aer, iar umiditatea a fost controlată eficient. Echipa tehnică (nu în ultimul rând) a făcut o treabă excelentă. Au montat toată aparatura pentru a avea eficiență maximă și au asigurat funcționarea la cel mai înalt nivel al aparaturilor pe toată durata evenimentului. 

Diferența făcută de lifeart

Parte din valorile noastre sunt impactul pozitiv, unitatea și excelența. Experții noștri au oferit soluția perfectă, echipa de ingineri tehnici au executat lucrarea cu maxim profesionalism iar organizatorii și invitații nu s-au bucurat doar de un serviciu. S-au bucurat de o experiență, pentru că aici, la Lifeart, noi oferim nu doar servicii excelente, ci adevărate experiențe pozitive cu ajutorul controlului temperaturii și umidității.

La final vă lăsăm cu un filmuleț plin de bunătățuri filmat de colegul nostru Sorin. Abia s-a abținut să nu-l prădeze 🙂

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

Am climatizat Untold 2019!

Am climatizat Untold 2019!

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai...

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

Andreea Tudor

Consultant vânzări Venta

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Luiza Iuga

Brand Manager Venta

Bună, sunt Luiza si sunt consultantul tău personal pentru un aer mai sănătos. Aerul pe care îl respirăm are un impact major asupra sănătății și confortului vieții noastre. De aceea am ales domeniul tratării aerului, pentru că îmi dă posibilitatea să ofer oamenilor soluții pentru o calitate mai bună a aerului pe care îl respiră în interior. Mă poți contacta, te ajut cu drag!

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M