WhatsApp chat

Implicare socială: sprijinirea programului Teen Challenge

de oct. 8, 2019Implicare socială0 comentarii

Pentru că ne dorim să oferim ceva înapoi societății și să fim parte la schimbări sănătoase în societatea în care trăim, recent am intrat în contact cu un ONG. Această organizație are un impact deosebit în societatea în care trăim și ne identificăm cu valorile, misiunea și viziunea lor. Tocmai de aceea am hotărât că vrem să ne implicăm nu doar oferind lucruri materiale ci şi ajutând atât oamenii implicați cât și beneficiarii programului. Este vorba de Teen Challenge.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Ce este Teen Challenge?

Teen Challenge este un program dovedit eficient de reabilitare în care tinerii sunt ajutați şi responsabilizați începând cu cele mai simple obiceiuri (obiceiuri alimentare, ritmul zi/noapte, igienă personală), până la cele mai complexe probleme (educaţie, stabilitate emoţională, reintegrare socială, viaţă spirituală, dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor).

În Centru se urmăreşte crearea unei atmosfere de familie de care tinerii au atât de mare nevoie, iar ea este echilibrată cu abordarea profesionistă pentru a favoriza creşterea stimei de sine şi a sentimentului de autosuficienţă. Acest program face un pas uriaş în direcţia întreruperii ciclului dependenţei, crimelor, violenţei şi vieţii de stradă. Organizația are la bază o mișcare de amploare la nivel internațional (Global Teen Challege) cu povești de vieți salvate și restaurate din toate punctele de vedere.

Cum ne implicăm?

Ajutăm cu ceea ce știm să facem cel mai bine: tratarea aerului! Așadar, pentru început am încercat să răspundem unei nevoi tangibile oferind cadou un aparat de aer condiționat de 24.000 BTU pe care echipa noastră de tehnicieni l-a livrat și a montat. În continuare, pe langă partea materială, vom căuta să vedem în ce fel putem fi de folos în susținerea echipei și a beneficiarilor programului prin implicare mai directă (mentorare, pregătire). Vă ținem la curent cu noi articole pe această temă.

Dacă dorești să afli mai multe despre programul Teen Challenge, să-l recomanzi sau să te implici, te sfătuim să intri pe site-ul oficial Teen Challenge sau pe pagina de Facebook Teen Challenge Romania.

 

 

Update

Între timp lucrurile au evoluat, relațiile cu responsabilii și beneficiarii Teen Challenge s-au strâns, iar implicarea a crescut.

Am reușit să oferim 20% din impozitul pe venit dar credem că lucrurile nu stau doar în aspectul financiar. Unul din membrii echipei noastre a inițiat parcurgerea unui modul de creștere și dezvoltare a beneficiarilor programului. Este vorba despre programul „Ascensiunea” produs de FamilyLife. Programul își propune să învețe cele 5 trepte din viața unui bărbat, cum înaintezi cu fiecare treaptă și să ajute beneficiarul la compunerea unui plan pentru a progresa într-un domeniu esențial din viața sa. Acest lucru se desfășoară într-un cadru de grup, unde beneficiarii se pot susține unii pe alții pentru a progresa.

 

 

Articole sugerate

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă - sau alte tipuri de evenimente corporate - și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul...

Am climatizat Untold 2019!

Am climatizat Untold 2019!

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai...

Climatizare Neversea 2019

Climatizare Neversea 2019

Cum experienţa noastră creşte de la an la an, iar renumele nostru în domeniu este tot mai puternic, pastrăm tradiția și suntem alegerea numărul 1 pentru partenerii noștri care organizează Festivalul Neversea. Cu peste două sute de mii de spectatori atât români cât și...

experții noștri

David Ursache - București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr - București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Daniel Ciuraș - Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This