0
Selectează o Pagină

Implicare socială: sprijinirea programului Teen Challenge

de oct. 8, 2019Implicare socială0 comentarii

Pentru că ne dorim să oferim ceva înapoi societății și să fim parte la schimbări sănătoase în societatea în care trăim, recent am intrat în contact cu un ONG. Această organizație are un impact deosebit în societatea în care trăim și ne identificăm cu valorile, misiunea și viziunea lor. Tocmai de aceea am hotărât că vrem să ne implicăm nu doar oferind lucruri materiale ci şi ajutând atât oamenii implicați cât și beneficiarii programului. Este vorba de Teen Challenge.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Ce este Teen Challenge?

Teen Challenge este un program dovedit eficient de reabilitare în care tinerii sunt ajutați şi responsabilizați începând cu cele mai simple obiceiuri (obiceiuri alimentare, ritmul zi/noapte, igienă personală), până la cele mai complexe probleme (educaţie, stabilitate emoţională, reintegrare socială, viaţă spirituală, dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor).

În Centru se urmăreşte crearea unei atmosfere de familie de care tinerii au atât de mare nevoie, iar ea este echilibrată cu abordarea profesionistă pentru a favoriza creşterea stimei de sine şi a sentimentului de autosuficienţă. Acest program face un pas uriaş în direcţia întreruperii ciclului dependenţei, crimelor, violenţei şi vieţii de stradă. Organizația are la bază o mișcare de amploare la nivel internațional (Global Teen Challege) cu povești de vieți salvate și restaurate din toate punctele de vedere.

Cum ne implicăm?

Ajutăm cu ceea ce știm să facem cel mai bine: tratarea aerului! Așadar, pentru început am încercat să răspundem unei nevoi tangibile oferind cadou un aparat de aer condiționat de 24.000 BTU pe care echipa noastră de tehnicieni l-a livrat și a montat. În continuare, pe langă partea materială, vom căuta să vedem în ce fel putem fi de folos în susținerea echipei și a beneficiarilor programului prin implicare mai directă (mentorare, pregătire). Vă ținem la curent cu noi articole pe această temă.

Dacă dorești să afli mai multe despre programul Teen Challenge, să-l recomanzi sau să te implici, te sfătuim să intri pe site-ul oficial Teen Challenge sau pe pagina de Facebook Teen Challenge Romania.

 

 

Update

Între timp lucrurile au evoluat, relațiile cu responsabilii și beneficiarii Teen Challenge s-au strâns, iar implicarea a crescut.

Am reușit să oferim 20% din impozitul pe venit dar credem că lucrurile nu stau doar în aspectul financiar. Unul din membrii echipei noastre a inițiat parcurgerea unui modul de creștere și dezvoltare a beneficiarilor programului. Este vorba despre programul “Ascensiunea” produs de FamilyLife. Programul își propune să învețe cele 5 trepte din viața unui bărbat, cum înaintezi cu fiecare treaptă și să ajute beneficiarul la compunerea unui plan pentru a progresa într-un domeniu esențial din viața sa. Acest lucru se desfășoară într-un cadru de grup, unde beneficiarii se pot susține unii pe alții pentru a progresa.

 

 

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Andreea Tudor

Consultant Lifeart Vânzări 

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M